Amenajarea casei

#mobilier bucatarie #mobila bucatarie #mobila

Trendurile anului in materie de mobilier pentru bucatarie

Conceptia conform careia bucataria reprezinta inima unei locuinte nu este departe de adevar. Aparte de faptul ca in bucatarie se reuneste intreaga familie la masa, aici se petrece timp de calitate si alaturi de invitati. Aceasta camera devine cu atat mai importanta cu cat, in unele cazuri, bucataria devine o prelungire a holului sau livingului, creandu-se un spatiu mai mare si mai primitor. O atentie deosebita se acorda astfel pentru tot ceea ce tine de mobilier bucatarie, pentru orice locuinta.

 

Mobilier bucatarie la comanda – optiunea anului 2015

Diversitatea in stiluri de mobiliare, nevoia de util, practic dar si estetic au condus inevitabil la orientarea proprietarilor de locuinte catre piese de mobilier realizate la comanda. Se incadreaza aici si piesele de mobilier bucatarie, ce completeaza armonia locuintei cu stilul specific, indiferent ca este vorba de o orientare spre retro si vintage ori de un aspect minimalist, modern.

Specialisti in materie de mobilier realizat la comanda au intalnit in 2015 o crestere considerabila a cererilor, in special pentru mobilier bucatarie la comanda. Avantajele rezultate sunt mai mult decat clare: este permisa o personalizare 100% a oricarui spatiu, fara a mai exista neajunsuri precum spatii nefructificate ori incadrari necorespunzatoare a pieselor de mobilier.

Orice proprietar cauta originalitate pentru propria locuinta. Cauta decoratiuni si elemente gama de piese de mobilier bucatarie – si nu numai – iar raspunsurile le poate gasi in mobila realizata la comanda de specialistii de la Arta Mobilei.

Diversitate pentru orice piese de mobilier bucatarie

Optiunile variate pentru materialele din care este realizat mobilierul avantajeaza din nou alegerea mobilierului la comanda. Se cauta confort si functionalitate, aspecte oferite de mobilier din lemn natur sau masiv, uneori accesorizat cu insertii metalice.

Anul 2015 a cunoscut doua orientari principale in ceea ce priveste mobilarea bucatariei. Una dintre acestea o reprezinta intoarcerea catre un stil retro sau vintage, elegant dar care nu face rabat de la functionalitate si utilitate. De cealalta parte, optiunile pentru mobilier bucatarie au vizat stilul modern, minimalist, care se bazeaza pe un spatiu extins si o minimizare a detaliilor. Desigur, nici in acest stil de mobilier bucatarie nu se ignora aspectul practic.

Arta Mobilei vine in acest fel cu propunerea perfecta: mobilier bucatarie personalizat si adaptat cerintelor, pentru a nu exista niciunul din neajunsurile enumerate in continuare. Piesele de mobilier de serie pot sa nu se incadreze perfect, poate ramane spatiu sau anumite elemente ce trebuiau mascate pot ramane libere. Cu mobilierul de bucatarie realizat pe comanda se inlatura aceste deficiente, iar stilul personal va fi reflectat prin materialele, formele si ideile de design alese.

In bucatarie a existat tot timpul problema electrocasnicelor – incadrarea acestora reprezinta insa o misiune indeplinita prin mobilierul de bucatarie realizat pe comanda la Arta Mobilei. Cu gust si stil, mascate sau incadrate in liniile mobilierului, electrocasnicele atat de utile isi gasesc locul perfect.

O optiune cu stil, o invitatie la lux si eleganta, dar si parametri de functionalitate optimi sau durabilitate ar fi caracteristicile pieselor de mobilier bucatarie de la Arta Mobilei. Cu accent pe optiunea clientului si aliniindu-se trendurilor in materie de design, mobila de bucatarie astfel conceputa multumeste exigente din cele mai variate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea