Amenajarea casei

#decorarea casei #amenajare living #amenajare toamna 2012 #amenajare sufragerie

Trenduri de decorare a sufrageriei in aceasta toamna

In aceasta toamna, fa din sufrageria ta un loc confortabil in care sa te retragi dupa agitatia de peste zi. In serile racoroase, relaxeaza-te intr-un spatiu calduros, decorat dupa ultimele tendinte ale anului 2012. Inspira-te din culorile toamnei si vei obtine o sufragerie primitoare.

Iata mai jos cateva dintre tendintele acestei toamne pentru designul sufrageriei tale:

Motive aztece. Adauga motive si modele aztece si persane sufrageriei tale si vei obtine un spatiu cald, foarte atragator pentru musafiri. In aceasta toamna, motivele indraznete si la mare cautare si confera sufrageriei tale multa personalitate. Ai grija insa sa nu incarci prea mult spatiul cu motive mari, contranstante. Adauga accente, precum paturi, vaze de flori, perne sau covoare.

Sufragerie in culorile prunelor. Creeaza mai multa atmosfera in sufrageria ta cu ajutorul culorilor puternice si indraznete, pe care sa le aplici fie pe pereti, fie pe mobilier. Nuantele de mov si bordo se potrivesc de minune pentru o sufragerie confortabila, de toamna. Aceste culori transforma sufrageria ta intr-un spatiu relaxant si modern. Poti vopsi peretii in aceste culori sau poti adauga diverse decoratiuni, precum lumanari sau draperii.

Culori puternice. Chiar daca se apropie iarna, asta nu inseamna ca sufrageria ta nu trebuie sa fie primitoare si luminoasa. Inspira-te din nuantele acestui sezon si alege tonuri de rosu, galben si portocaliu pentru o sufragerie confortabila, calduroasa si moderna.

Sufragerie urbana. Combina texturi precum piele, caramida sau tesaturi pentru a obtine o sufragerie moderna si urbana, care sa surprinda spiritul tineresc. Adauga accente de culori puternice, precum rosu, pentru a avea o sufragerie dinamica.

Sufragerie orientala. Ofera sufrageriei tale o parte din spiritul oriental, combinant obiecte de mobilier contemporane cu accesorii luxuriante. Pentru o astfel de sufragerie, poti opta pentru o canapea din piele maro, masuta de cafea joasa din lemn negru masiv si accesorii cu motive orientale, precum perne, lumanari, vaze de flori sau statuete.

Sufragerie confortabila si rustica. Pe masura ce noptile de tomna devin tot mai reci, asigura-te ca sufrageria ta este primitoare si calduroasa. Acopera canapelele si fotoliile cu paturi pufoase, in motive rustice.

Sufragerie in tonuri de rosu si gri. Griul este culoarea momentului si este o alegere sic si versatila pentru o canapea. Poate fi accesorizata asa cum iti doresti pentru a obtine o atmosfera primitoare. Rosu este o culoarea extrem de potrivita cu gri, astfel ca o poti folosi asa cum iti doresti, ca accent de culoare pentru perne, paturi, draperii sau accesorii.

Mobilier si accesorii din piele. Pentru toamna, pielea este unul dintre materialele la mare cautare, care confera sufrageriei tale multa personalitate, dar si o legatura stransa cu natura. Alege canapele, fotolii si accesorii din piele, cu modele retro. Tot in sufraerie, poti adauga si diverse accesorii din piele, care sa confere sufrageriei tale mai multa caldura.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea