Amenajarea casei

#rafturi #cosuri impletite #amenajare casa #spatii de depozitare #piese de mobilier

Trend nou: depozitezi totul la vedere

Se apropie finalul anului, cand trecem iar prin sortarea anuala, selectam, donam, facem curat printre lucruri si incercam sa pastram esentialul, fara a aglomera casa. Cu aceasta ocazie, am putea incerca sa adoptam un nou mod de depozitare care sa ne ajute sa gasim totul mult mai repede si sa pastram mereu lucrurile in ordine: rafturile descoperite.

1 Depozitarea obiectelor la vedere, pe montate pe perete nu este o alternativa pentru persoanele dezordonate, care nu au rabdare sa-si tina lucrurile in ordine. Gandeste-te ca oricine intra in casa are acces la lucrurile tale si dezordinea ar fi mai bine sa fie tinuta in spatele usilor inchise.

2 Bunicii nostri aveau numeroase foto care sa para ca fac parte dintr-o colectie.

3 Inlocuieste ambalajele de la alimentele, condimentele si produsele alimenatare din bucatarie cu recipiente decorative si fa-le parte din decorul bucatariei, amplasandu-le pe rafturi, la vedere. Pliaza cutiile goale din carton si pungile de plastic pentru a le recicla separat si a le duce la .

4 Colectia de condimente deghizata in recipiente minuscule poate reprezenta un alt mod de a anima un raft descoperit amplasat in bucatarie si un mod de a adauga farmec unei bucatarii minimaliste.

5 Recicleaza rafturi de lemn sculptat de la , revopseste-le in alb si plaseaza-le oriunde in casa, cu ajutorul unor pe perete.

6 Cu ajutorul unor cosuri de pai identice, plasate pe rafturi la vedere, baia ta poate fi transformata intr-o incapere stilata si eleganta. "Ascunde" in ele cosmeticele, sticlele sau pungile de detergent, solutiile de curatat gresia si faianta, hartia igienica si chiar prosoapele.

7 poate deveni spatiul tau preferat de recreere daca explorezi acest domeniu al depozitarii obiectelor de uz frecvent la vedere. Aplica 2-3 rafturi pe peretele de deasupra biroului si alege cateva recipiente colorate in care sa pui absolut tot ce ai nevoie: acte, chitante, instrumente de scris etc.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului