Amenajarea casei

#cazi moderne #alegerea cazii #amenajarea baii

Trei căzi moderne, perfecte pentru momente lungi de relaxare

 

În contextul situației din ultima perioadă, vacanțele destinate relaxării au devenit mai rare, majoritatea oamenilor orientându-se către modalități de recreere în propria locuință. Mai mult, trebuie să recunoaștem că această perioadă a anului poate deveni destul de agitată și stresantă! Și ce modalitate este mai bună pentru ameliorarea stării tensionate după o zi împărțită între job, cumpărături și întâlniri cu prietenii, decât o baie relaxantă în cadă? De asemenea, această activitate poate oferi minții tale timpul necesar pentru a se destinde.

Dacă ești de părere că existența unei căzi în locuință este absolut necesară, am selectat pentru tine trei variante moderne din portofoliul magazinului online GQS German Quality - ai la dispoziție o gamă extinsă care te va face cu siguranță să-ți dorești o cadă în casa ta.

Cadă pe colț

Chiar dacă nu beneficiezi de o baie cu dimensiuni generoase, nu înseamnă că nu te poți bucura de momente lungi de relaxare într-o cadă spațioasă. Designul economisitor de spațiu al căzilor pe colț este perfect pentru orice baie, indiferent de formă și dimensiuni.

Cada cu hidromasaj Gala Flex Center Emotive oferă un design elegant susținut de dotări speciale, cum ar fi sistemul de hidromasaj, prevăzut cu 4 jeturi laterale, 3 jeturi pentru masajul spatelui și 2 jeturi pentru masajul picioarelor. Sistemul este activat de un buton electronic care reglează intensitatea și amestecul de aer și apă. Acesta include, de asemenea, un senzor al nivelului de apă care evită utilizarea incorectă a sistemului.

Cadă freestanding

Este un model de lux cu dimensiuni generoase, fiind astfel potrivit pentru o baie mare. Flexibilitatea acestor căzi este dată de faptul că pot fi amplasate oriunde în baie. O așezare centrală o va scoate elegant în evidență, devenind un punct focal în încăpere. Așadar, indiferent dacă dorești să faci o baie privind pe fereastră sau să ai cada ca și piesă principală a camerei, acest model este pentru tine. De asemenea, sunt disponibile atât în ​​stil modern, cât și în stil tradițional, pentru a se potrivi gusturilor fiecăruia.

Din portofoliul GQS German Quality am ales să îți prezentăm modelul Balteco Allure. Este realizată din compozit Xonyx - material compozit unic, format dintr-un amestec omogen de praf de piatră cu o selecție de minerale, rășină și compuși acrilici, oferind o structură cu rezistență superioară. Cadrul de susținere este robust, integrat, pentru distribuirea corectă a greutății. Designul este proiectat pentru ascunderea cadrului de susținere și instalarea scurgerilor fără a fi necesară reconstrucția podelei. Alege o cada freestanding de calitate de pe germanquality.ro!

 

Cadă dreptunghiulară cu două capete

Cei mai mulți dintre noi preferăm să ne bucurăm singuri de momentele de relaxare din baie, însă nimic nu se compară cu timpul petrecut în doi, într-o cadă încăpătoare și plină de spumă. GQS German Quality oferă o varietate de modele de căzi dreptunghiulare cu două capete.

Îți prezentăm un model cu design deosebit - Riho Desire Back2wall Fall. Beneficiază de tehnologia Riho Fall - noul sistem de umplere cu apă tip cascadă, ascuns în preaplin (nu este necesar ca bateria să fie prevăzută cu pipă de cadă). Excesul de apă din cadă este golit prin orificiul de preaplin aflat imediat sub mecanismul de umplere (iar supapa de reținere nu permite ca apa murdară să intre în sistemul de apă potabilă). Iluminarea LED, aflată de jur împrejurul căzii va crea o atmosferă perfectă pentru relaxare. Această cadă superbă va deveni, fără îndoială, piesa de rezistență a băii tale și suntem încrezători că vei face tot posibilul să petreci cât mai mult timp bucurându-te de ea!

 

Acum este momentul să alegi cada care să ofere valoare băii tale! Cu siguranță unul dintre sutele de modele disponibile pe germanquality.ro va deveni preferatul tău!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea