Amenajarea casei

#mansarda #amenajare mansarda #camera joaca #mansarda casa

Transforma mansarda in spatiu de locuit

Majoritatea podurilor si mansardelor apar si dispar, fara sa aiba vreodata o identitate proprie, servind eventual ca al obiectelor sau pieselor de mobilier pe care nimeni nu le mai doreste. Daca este bine amenajat, acest spatiu poate deveni preferatul tuturor celor care locuiesc in casa sau vin in vizita, iar ideile de schimbare a acestui spatiu sunt variate.

 

Camera de joaca pentru copii


Daca te-ai saturat sa strangi jucariile copiilor din toata casa, investeste in amenajarea podului si transforma-l in . Copii vor fi foarte multumiti sa stie ca se pot desfasura in voie acolo, mai ales ca vor dispune de un spatiu numai al lor.
 

Dormitor


Podul poate deveni locul ideal pentru amenajarea unui dormitor pentru oaspeti si chiar a celui matrimonial . E adevarat ca nu va fi usor sa transformi o camera prafuita, nelocuita si insalubra intr-un spatiu de odihna si relaxare, dar satisfactiile pot fi pe masura efortului.

Un dormitor amejanat in are avantajul ca este mai izolat, deci beneficiaza de mai multa liniste. Ar trebui sa instalezi cateva ferestre pe tavan, daca nu exista nici o sursa de lumina naturala , dar si cateva spoturi pentru a beneficia de lumina suficienta si cand afara este intuneric.
 

Camera de lectura


Fiind un spatiu generos, mansarda se poate transforma si intr-o biblioteca, sau de studiu. Este mai greu sa te deranjeze cineva acolo, iar cartile si materialele tale de studiu benefiaciaza de destul spatiu de depozitare . Rezolva iluminatului si amenajeaza-ti un spatiu comod de stat, aducand acolo o canapea sau un fotoliu comod.
 


Multi isi doresc sa aiba acasa o camera in care mai pot lucra in cand in cand fara sa fie deranjati, iar mansarda reprezinta unul dintre locurile ideale unde poti desfasura astfel de activitati.
 

Camera de recreere


Podul se poate transforma inclusiv intr-o camera unde sa te recreezi alaturi de prieteni in timpul liber. Poti instala acolo o masa de biliard, o tabla de darts, o masa de fussbal etc.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului