Amenajarea casei

#mobila #amenajarea casei #decor #stil decor #decoratiune

Transforma fiecare camera din casa cu o singura schimbare

Te-ai plictisit de felul in care arata casa ta? Ai vrea sa revigorezi decorul, fara sa-ti afectezi bugetul? Inseamna ca sfaturile expertilor in design interior iti vor fi foarte utile. Cativa experti ai companiilor de design interior au acceptat sa-si deconspire sfaturile in ceea ce priveste transformarea camerelor banale in camere moderne si elegante.

1. Vopseste mobilierul de bucatarie

Mobila de bucatarie actuala este disponibila intr-o gama variata de culori, insa daca nu esti dispus sa renunti la mobila veche, o poti vopsi intr-o nuanta vesela. Decorul va dobandi automat mai multa vitalitate, spune designerul Ryan Fitzgerald.



Sursa foto: iseecubed.com

2. Imbratiseaza simetria in living

Livingul este camera care iti permite sa jonglezi cel mai mult cu decorul, dar daca nu stii ce sa faci pentru a-i aduce o nota de prospetime si pentru a-l face sa arate mai elegant, atunci urmeaza sfatul arhitectului Kathryn Bradwell: imbratiseaza simetria.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca daca asezi un lampadar in dreapta canapelei, ar trebui sa mai asezi unul si in stanga. Daca ai un fotoliu in stanga mesei de cafea, mai asaza unul si in dreapta ei.



Sursa foto: premiumlocallisting.com

3. Adauga accente de culoare in sufragerie

Sufrageria sau spatiul amenajat pentru luarea mesei poate suferi o transformare majora daca alegi scaune a caror culoare constrasteaza cu cea a mesei. Husele detasabile sunt perfecte in acest sens, deoarece nu trebuie sa dai bani pe cumpararea unor scaune noi.



Sursa foto: ivillage.ca

4. Alege tapet pentru baie

Tapetul a revenit in tendintele pentru amenajarea bailor si este cea mai simpla schimbare pe care o poti face pentru a-ti transforma vechea baie intr-o baie moderna si primitoare. In functie de preferintele tale, poti alege un tapet floral, unul neutru sau unul cu imprimeuri geometrice sau haioase.



Sursa foto: ibmsdesigns.com

5. Adauga o tablie pentru patul din dormitor

Daca vrei sa adaugi un plus de eleganta dormitorului, asaza o tablie in spatele patului. De exemplu, o tablie din piele va transforma radical decorul si il va oferi o alura nobila.



Sursa foto: bravofurniture.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului