Amenajarea casei

# baterie baie moderna # baterii de dus #baie moderna #baterii

Top 5 baterii de dus pentru o baie moderna

In ziua de astazi, majoritatea oamenilor isi doresc o locuinta cu aspect modern, cu mobila si electrocasnice de calitate, dar care in acelasi timp sa pastreze aspectul acela de ,,acasa”. Puteti sa transformati o casa moderna in ,,acasa” cu ajutorul pozelor, cu ajutorul decoratiunilor personalizate, poate cu ajutorul unor draperii de la fosta casa (daca se potrivesc). Orice obiect mic poate personaliza o casa si ii poate da acel sentiment de siguranta si apartenenta pe care toti il cauta.

Si nu doar livingul sau dormitoarele au nevoie de atentie completa cand vine vorba despre amenajat si decorat, ci si baia. Chiar daca de cele mai multe ori, baile sunt cam ignorate, este important sa alegeti materiale de calitate de la inceput. Daca faceti economie la o cabina de dus sau la un lavoar ori chiar la faianta, este posibil ca dupa un timp scurt sa regretati alegerea. Si in cazul baii, lucrurile nu sunt atat de simple ca in cazul mobilei de dormitor. De cele mai multe ori, schimbarile implica pereti sparti, gauriti, mult praf, bani investiti. Asa ca trebuie sa alegeti de la inceput materiale calitative. Bineinteles ca nu pretul dicteaza calitatea, ci specificatiile, insa incercati sa nu va lasati tentati de promotii si oferte prea mari, care de obicei reflecta calitatea produsului.

Iar unele dintre cele mai schimbate obiecte din baie sunt bateriile de dus, cada sau lavoar. De regula, ele sunt alese in functie de aspect si de pret, insa stiati ca daca alegeti o baterie tehnologizata, o sa va bucurati de ea multi ani si chiar o sa va ajute sa economisiti apa si alte resurse?

In continuare o sa va prezentam 5 baterii de dus de la GQS dintre care puteti alege pentru o baie moderna.

Daca va doriti o baterie simpla, fara termostat, atunci alegeti Kludi Bozz Baterie cada si dus monocomanda. Este o baterie simpla, care se monteaza pe perete, are protectie impotriva fluctuatiilor de presiune a apei si un comutator automat cada-dus.

Vreti sa pastrati lucrurile cat mai simple? Atunci alegeti Ideal Standard Vito Baterie cada si dus monocomanda incastrata. Confera un aspect modern si minimalist baii, asa ca va fi pe placul chiar si celor mai pretentiosi dintre voi.

Daca vreti sa aduceti tehnologia si in baie, atunci va recomandam Grohe Eurocube Baterie cada si dus monocomanda cu set dus. Acest set dispune de cateva tehnologii care or sa faca experienta dusului una foarte placuta si revigoranta si de asemenea, o sa va ajute sa economisiti apa.

Pentru cei care sunt in cautarea unui design spectaculos, dar si a tehnologiilor, Grohe Grohtherm SmartControl Baterie de dus termostatata este ideala. Se monteaza pe perete si dispune de tehnologii care va permit sa economisiti 50% apa, fara a compromite calitatea dusului, dar si tehnologii care va permit sa va bucurati de o temperatura constanta a apei pe tot parcursul dusului.

Ultima, dar poate cea mai spectaculoasa, Grohe Grohtherm 2000 Baterie cada si dus termostatata cu tavita. Este o baterie care va transforma total experienta dusului si a bailor, atat prin designul neobisnuit, dar si prin intermediul tehnologiilor de care dispune.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei baterii de dus, speram ca v-am inspirat cu alegerile noastre!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea