Amenajarea casei

#imobiliare #anunturi imobiliare # blitz imobiliare #cumparare locuinta

(P) Top 5 aspecte pe care cumparatorii le urasc cel mai mult!

De la bun inceput trebuie sa acceptam faptul ca intre un truc si o minciuna exista o diferenta majora. Poti sa-ti atragi cumparatorii cu ajutorul publicitatii, dar ii poti si mai repede alunga daca minti. Nu poti spune, de exemplu, ca proprietatea ta este decomandata si, la vizionare, cand vei fi descoperit, sa obiectezi ca este o greseala de tipar. Sunt insa multe alte astfel de "greseli" si vi le prezentam, pe larg, mai jos:

1 Cumparatorii urasc descrierile neconforme cu realitatea. Nu poti sa spui despre un apartament ca este "ultrafinisat", iar la fata locului, peretii sa nu fie drepti sau gresia pusa prost in baie. Recomandam chiar evitarea unor caracterizari pompoase in anunturile de promovare, pentru ca acestea au darul de a pune imaginatia cumparatorilor in miscare; vor incepe sa viseze frumos, iar un final de cosmar nu este in favoarea nimanui.

2 Imaginile de prezentare, trebuie, asa cum arata termenul: de "prezentare". Nu fotografiati pereti, nu puneti fotografii mici sau de calitate proasta. E enervant sa nu intelegi nimic dintr-o fotografie si la fel vor simti si cumparatorii, si vor trece la oferta urmatoare.

3 Imaginile care mint. Fotografiile care prezinta alte proprietati ar trebui eliminate din start. La fel de nocive sunt fotografiile "lungite" pentru a da senzatia unor incaperi mai mari, sau peretii "colorati" artificial pentru a crea o imagine mai placuta. Imaginea care conteaza este cea din ochii vizitatorilor locuintei tale; vei simti imediat daca i-ai dezamagit sau nu.

4 Un vanzator neimplicat in procesul vizionarii. Invitand cumparatorii sa faca un tur al locuintei asezat comod pe canapea, semiadormit, nu vei crea o impresie foarte placuta.

5 La fel de enervant este un vanzator "prea implicat". Este acea persoana care te grabeste, care te urmareste in fiecare camera si inchide usa imediat dupa ce ai parasit incaperea respectiva. Si, pentru ca meniul sa fie complet, sa mai si spuna "ma grabesc, trebuie sa ajung undeva in 10 minute".

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare (blitz-imobiliare.ro) este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente, case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea