Amenajarea casei

#aparate de masaj #electronice si electrocasnice #masaj #casa #aparate intretinere

Tipuri de aparate de masaj

Aparatul de masaj este un accesoriu practic, folosit pentru masarea si tonifierea diverselor zone ale corpului, de la gat la picioare. Un astfel de aparat costa putin si poate fi folosit cu usurinta acasa, ori de cate ori ai nevoie sa-ti detensionezi zona gatului sau cand vrei sa incerci o noua metoda de modelare corporala.

Iata cateva dintre cele mai intalnite tipuri de aparate de masaj:


Aparatul de masaj pentru relaxare si tonificare


Aparatul de masaj pentru relaxare si tonificare ("Relax&Tone") este un aparat de masaj cu functii multiple. Acesta indeparteaza durerile de gat si spate, amelioreaza intinderile musculare, maseaza talpile si picioarele si imbunatateste circulatia sangelui.

Un aparatul de masaj pentru relaxare si tonificare este usor de recunoscut dupa capul ondulat pentru masajul gatului, umerilor si spatelui. Capul dispune de bile rotative care preseaza zona, eliminand celulita. Exista mai multe capete, cu functii diferite: relaxare, tonifiere, anticelulitic.

Aparatul poate fi folosit si pentru penetrarea in profunzime a unor produse cosmetice active, cum sunt cremele hidratante si cele anticelulitice. Unele modele pot avea, pe langa functia de masaj cu vibratii, caldura infrarosie. Un astfel de aparat costa de la 20 lei. Puterea aparatului este in jur de 250W.


Aparat de masaj anticelulitic


Cele mai multe aparate de masaj au rol anticelulitic. Unele modele sunt cele cu un capat ondulat cu bile care efectueaza un masaj anticelulitic.

Alte modele folosesc terapia de masaj in vid. Aparatul maseaza pielea si aplica o aspirare pentru a crea vid. Acesta din urma ajuta la desprinderea si indepartarea celulelor moarte care cauzeaza formarea celulitei. Masajul in vid activeaza sistemul limfatic si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Un astfel de aparat dispune de o cupa de vaccum care executa masajul in vid, precum si de un spray cu ulei hidratant care se aplica pe piele inainte de folosire. Pretul aparatului este de aproximativ 70 lei.


Aparat de masaj pentru picioare


Aparat de masaj pentru picioare este conceput pentru un masaj shiatsu al picioarelor. Aparatul dispune de mai multe bile rotative care realizeaza masajul talpilor. Cauta un aparat cu functie de masaj refrexogen al piciorelor. Aparatul de masaj pentru picioare poate avea si o functie de incalzire cu infrarosu. Produsul costa in jur de 200 lei. Puterea aparatului este de aproximativ 30W.

Alte aparate pentru picioare sunt cele cu masaj acvatic. Un astfel de aparat prezinta denivelari pentru stimularea zonelor de reflex, are vibromasaj cu bule de aer si functie de regenerare sub camp magnetic. Totodata, apa se pastreaza calda prin functia de pastrare a temperaturii acesteia. Un aparat cu hidromasaj pentru picioare costa in jur de 80 lei.

Un alt aparat de masaj pentru picioare este cel destinat gambelor. Acesta poate fi utilizat ca un taburet dinamic pentru picioare. Aparatul cu o suprafata moale realizeaza doua tipuri de masaj, are pozitii reglabile si executa un masaj relaxant. Pretul unui aparat de masaj pentru gambe este de aproximativ 1000 lei.

Sursa foto: my-concept.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea