Amenajarea casei

#casa #acoperis casa #tigla casa #tigla metalica #coilprofil #tigla metalica metigla

(P) Tigla metalica, acoperis optim: cum o alegi pe cea mai buna

Tigla metalica este una dintre cele mai populare variante de acoperis pentru constructii, insa nu orice produs iti garanteaza rezistenta si utilitatea maxima in timp. Sistemele metalice au caracteristici tehnice si calitati care si-au demonstrat performanta in orice conditii climatice, insa este important sa stii exact cum sa alegi cea mai buna tigla metalica pentru casa ta.

Evolutia tehnologica si-a spus cuvantul si in domeniul constructiilor, de aceea beneficiezi in prezent de solutii de ultima generatie pentru un acoperis optim al casei. Tigla metalica se monteaza usor si rapid, rezista la ger, la caldura, la intemperii si este usor de adaptat arhitecturii constructiei.

Producatorul cu experienta Coilprofil este specializat in tigla metalica si furnizeaza de un deceniu produse de calitate, adaptate noutatilor din industria internationale. Tigla metalica Metigla indeplineste caracteristicile optime ale acoperisului de acest tip, recomandate de specialisti pentru constructiile anului 2012.

Tigla metalica - caracteristici esentiale

Tigla metalica care imita forma tiglelor clasice avantajeaza constructiile pentru locuit. Atunci cand alegi tigla metalica, ai grija ca ea sa poata fi montata peste acoperisul vechi, in caz de renovare.

Greutatea optima este de aproximativ 5kg/mp, pentru un montaj mai simplu si mai rapid, dar si pentru efectele favorabile asupra structurii cladirii (reducand costurile acesteia). Tigla cu o durata de viata testata cat mai mare este de preferat, intrucat straturile sale sunt concepute pentru o rezistenta sporita impotriva coroziunii si a dezastrelor naturale (tigla Metigla are o garantie de 50 de ani).

Spre deosebire de tigla de beton sau ceramica, cea din metal etanseaza mai bine si este mai rezistenta in fata vantului. Verifica daca producatorii si-au aliniat tehnologia de productie standardelor europene, pentru a beneficia si de alte avantaje importante pentru tigla ta metalica: compusi ecologici ai materialului, posibilitatea de reciclare, certificari ISO.

Verifica daca tigla metalica este protejata impotriva coroziunii si rezista la vant, ploaie, zapada abundenta, incendii sau cutremure. Serviciile oferite de furnizorul de material pe care il alegi sunt si ele extrem de utile, informarea si consultarea prealabila fiind doi pasi cruciali pentru reusita lucrarii, dar si pentru evitarea risipei financiare.

Pe baza unui plan furnizat de client, Coilprofil optimizeaza necesarul de tabla la lungimile standard sau speciale si necesarul de accesorii, astfel incat sa reduci pierderea de material la efectuarea comenzii.

Tabla de metal: accesorii de baza

Inainte de alegi tabla de metal cu toate caracteristicile de mai sus, mai este important sa bifezi un aspect important: accesoriile de baza de care ai nevoie pentru montare. In mod ideal, acestea sunt furnizate odata cu materialul brut. Tigla metalica Metigla vine la pachet cu:

  • suruburi autofiletante pentru otel sau lemn
  • profile translucide compatibile cu tabla
  • profile de etansare
  • banda de etansare
  • vopsea de retusare
  • diferite tipuri de izolatie
  • folie anticondens

Produsele Coilprofil sunt concepute si fabricate la standarde europene, care permit utilizarea lor in tarile din UE si nu numai.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea