Amenajarea casei

#fem #arta florala japoneza #decorarea casei

Tendinte in decorare. Moda si arta florala pentru anul 2020

 

In 2019, culoarea predominanta a fost coraiul, si nu numai in arta florala, ci si la bijuterii, haine si articole de uz casnic. Pentru anul viitor tendintele vor fi altele.

 

Va fi lasat in urma stilul rustic si aspru vintage care a fost folosit atat de mult in ultimii ani. Prin urmare, pentru anul urmator, vom paria pe natural cu elemente mai legate de natura si linii intotdeauna incadrate intr-o alianta extrema cu Mama Pamant. De aceea, inul sau bumbacul vor fi materiale foarte importante atunci cand vine vorba de moda.

In decoratiunule florale, Eucaliptul, maslinul si nuantele de orz prajit, combinate cu tonuri de albastru deschis vor face furori in anul 2020.

In materie de decoratiuni interioare sau evenimente, tendinta va fi de a folosi material ecologice si naturale, precum iuta, lemnul, lutul, ceramica sau roca. Prin urmare, marmura, pietre stancoase / ceramice sau lemnul fara lacuri sau tratamente chimice atat de nocive pentru mediu, vor domina in anii urmatori.

A fost aleasa culoarea anului 2020

Nuanta Classic blue – albastru clasic – a fost incoronata drept regina cromatica a anului 2020. O declaratie plina de semnificatii pentru intrarea in cea de-a treia decada a secolului!

Albastru clasic a fost decretat culoarea anului, de catre Pantone, dupa ani de zile în care culorile tari, precum corai (living coral) sau violet pareau sa defineasca designul. Alegerea albastrului este un apel la calm, liniste si reintoarcere la stabilitate. Aceasta nuanta azurie este una dintre cele 3 culori primare ale spectrului cromatic si denota, mai presus de orice, echilibru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare