Amenajarea casei

#mobila realizata la comanda #mobila la comanda #amenajarea casei #mobila

Tendinte in amenajarea casei. Mobila realizata la comanda, la mare cautare

Atunci cand pretentiile sunt de inalta clasa, cand se pune pret pe functionalitate maxima, calitate si aspecte favorizante la modul complex, mobila la comanda devine un aspect obligatoriu. Piesele de mobilier sunt primordiale in completarea unei locuinte, deci se intelege atat necesitatea, cat si importanta ce se ofera acestora.

Mobila la comanda - preferinte in 2017

Acum mai mult ca niciodata, mobila la comanda inseamna un complex de detalii. Daca inainte acest tip de serviciu reprezenta un moft si denota posibilitatea financiara de inalta clasa pentru a investi in piese concepute special dupa gustul unei persoane, la ora actuala mobila la comanda a devenit un serviciu extins. Cu alte cuvinte, este vazuta ca o necesitate, mai mult ca oricand.

In 2017, in materie de mobila la comanda se remarca preferinta pentru culorile vii, vibrante, remarcante. In anii ceausisti mai ales, ciresul era la moda. O perioada ulterioara culorile inchise mascau destul de bine anumite defecte si astfel se considera un plus pe termen lung, chiar si daca apareau ceva defecte ulterioare. Asadar, in zilele moderne se poarta culorile aprinse, cele care se pun in evidenta.

Stilul practic este mentinut. Insa cand vine vorba de concepte, modernul si liniile geometrice sunt de dorit. Indiferent de spatiul de locuit, se pune mare pret pe spatiul castigat pentru alte activitati. Asadar, spatiile de depozitare sunt ascunse estetic in pereti, mobila dispune de piese ce se pliaza foarte bine, ascunzand tot felul de elemente. Spre exemplu, in cazul bucatariilor, acolo unde de altfel exista necesarul de piese complexe, modul in care acestea sunt dispuse conteaza enorm.

Un bar ascuns si sertare cu tot felul de compartimentari sunt de preferat - si nu sunt singurele exemple: piese de mobilier ce permit ca electrocasnicele sa fie incorporate sunt in continuare un trend de urmat. De asemenea, stilul vertical este intens exploatat, pentru a permite restul spatiului sa fie liber, precum si pentru a oferi impresia unui spatiu mai mare.

Avantajele mobilei la comanda

Din fericire, piata actuala include foarte multe optiuni in ceea ce priveste posibilitatea de a alege varianta de mobila la comanda. Intr-un caz in care creativitatea nu va incearca si totusi va doriti sa personalizati spatiul de locuit, puteti apela cu incredere la firmele ce au ca si gama de servicii si schitarea mobilei. Consultanta oferita, sfaturile unei persoane avizata sunt de preferat. Un exemplu in acest sens il reprezinta colaborarea cu ProDesignArt.

Mobila creata la comanda permite o personalizare a spatiului, in cele mai mici detalii. In primul rand, modul in care va folositi de spatiu este si motivul pentru care sa alegeti varianta la comanda. Sunt dimensiuni aparte ce va pun la incercare oarecum privind modul de gestionare si cum alegeti sa dotati totul pentru confortul de zi cu zi.

Originalitatea este de asemenea un aspect ce se coreleaza cu acest subiect. Nu ne mai dorim sa fim dupa tipare si sa ne limitam ci mai degraba sa permitem unui vis sa se concretizeze. Exista flexibilitate in asta, astfel incat de la lemn, pal, MDF la sticla, sa existe mixuri preferate ce creeaza impreuna un ansamblu impresionant de mobila.

Nici pretul nu este unul de omis. Avand in vedere beneficiile, avantajele pe termen lung si nu numai, mobila la comanda ajunge sa fie un pret mai rezonabil decat ceea ce gasiti in magazine. Mai cu seama cand veti gasi si ofertele de genul platilor in rate, deja exista si un context care sa favorizeze mai mult o astfel de alegere.

Detalii de care sa tineti cont

Desi trebuie sa va preocupe designul mai ales, sunteti tentat sa puneti pret pe proiectul in sine si mai putin pe detalii. Acestea insa vor face si ele o nota de diferenta intre o mobila aspectuoasa si una simplista. Este de preferat sa puneti pret pe manere spre exemplu, cele care pot face un contrast atragator in tot ansamblul mobilei.

Un alt aspect ce este usor omis se refera la sertarele interioare si sistemele de inchidere. Mai ales in zonele unde mobila va fi intens folosita precum zona de bucatarie, este necesar sa tineti cont de detalii - spre exemplu, extra protectia, pentru ca usile sa nu se tranteasca la inchidere.

In ultimii ani, mobila la comanda a ajuns sa fie mai accesibila ca oricand. Daca va doriti mobila la comanda Bucuresti sau pentru oricare ar fi zona de locuit si spatiul de mobilat, aveti numeroase optiuni si oferte. Din fericire, asta va ajuta sa selectati cine si cum va realiza mobila adaptata cerintelor pe care le aveti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare