Amenajarea casei

# colectie hote #barazza #hote

TechStore.Ro lanseaza colectia de hote Barazza

Barazza propune o gama exclusiva de hote aspirante si filtrante pentru bucatarie, realizate in intregime din otel inoxidabil, cu o grosime considerabila. Colectia originala de hote de bucatarie Barazza este propusa in diferite modele cu motoare puternice si silentioase, cu un randament tehnic incomparabil, pentru a satisface criteriile de economie de energie. Fiecare hota este realizata pentru a satisface mai bine exigentele de spatiu si de functionalitate: hote decorative, hote insule, hote de tavan, hote downdraft si hote suspendate. Gustul estetic si rafinat al hotelor Barazza permite o armonizare perfecta a formelor si materialelor cu toate produsele companiei precum cuptoare.

 

Un numitor comun al produselor oferite de Barazza: otelul inoxidabil. Intreaga structura a hoei de bucatatie si elementele care o compun sunt din otel inoxidabil AISI 304. Numeroasele modele de hote oferite de Barazza au un debit de 800/1000 metri cubi pe ora. Hotele Barazza au un design minimalist si functii avansate, sunt extrem de eficiente, aspira perfect mirosurile si aburii degajati in timpul gatitului, facand din bucatarie un spatiu convivial si de bun gust.

Hotele Barazza se reunesc in colectiile Mood si Uniqu. Colectia Unique propune plite, hote, chiuvete si robinete realizate cu finisaje exclusive, vintage, din otel inoxidabil, pentru bucatarii moderne, cu un design special, in care fiecare piesa componenta este unica si inegalabila. O linie completa pentru bucatarii moderne, cu gust industrial care permite produselor din colectia Unique sa amenajeze orice bucatarie.

Hotele din colectia Unique oferita de Barazza se disting prin linii geometrice riguroase si combinatia cromatica de inox vintage cu panoul frontal plin, negru opac al semineului telescopic, care poate fi modificat pe inaltime in functie de nevoi. Structura hotei si elemnetele care o compun sunt din otel inoxidabil AISI 2014, inclusiv filtrele cu design epurat. Proiectoarele LED sunt durabile, eficiente si reduc consumul general de energie, contribuind astfel la atribuirea la clasa energetica A.

Exista modele de hote Barazza care pot fi controlate la distanta, care pot fi instalate direct in tavanul fals sau pot fi montate intr-un cadru din otel, optional, inovator. Hotele au un design avangardist si au menirea de a elibera spatiul din bucatarie, de a amplifica campul vizual si de a actiona ca un element de iluminare. Cu alte cuvinte, colectia de hote ofera avantaje de necontestat in ceea ce priveste practicitatea si estetica. Disponibile in versiuni din otel inoxidabil, cu o bara LED sau cu un platou in intregime din sticla de culoare alba.

FOTO: techstore.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare