Amenajarea casei

#imobiliare #proiecte imobiliare #targuri imobiliare # expozitii mobila

Targurile imobiliare de toamna

Odata cu venirea toamnei reincepe Lunile septembrie si octombrie vor marca inceputul targurilor imobiliare din a doua parte a acestui an. Trei dintre cele mai importante expozitii cu vanzare de locuinte s-au anuntat deja si au programul bine stabilit. IMOPEDIA.ro a studiat acest segment si va prezinta targurile imobiliare de toamna.

 

targul national imobiliar


Primul targ imobiliar al toamnei este Targul National Imobiliar , potrivit imopedia.ro, care se va desfasura in perioada 22-25 septembrie, la Palatul Parlamentului.

Organizatorii promit, in afara de cele mai noi ansambluri in exclusivitate, si vile la preturi de apartament. La targ se vor reuni mai multe banci - BRD Groupe Societe Generale, OTP Bank, Bank of Cyprus, pregatite cu solutii de finantare pentru fiecare client.

Pe lista expozantilor la acest targ s-au inscris deja 56 de participant, care asteapta un numar de circa 3.500 de vizitatori.
 

Project Expo


Project Expo este al doilea targ al sezonului si se va desfasura in perioada 30 septembrie - 2 octombrie, la Sala Palatului. Targul va reuni sub acelasi acoperis atat dezvoltatori imobiliari, cat si agentii imobiliare, brokeri imobiliari si financiari, arhitecti sau firme de constructii si amenajari.

Pentru prima oara, va exista un stand special in care vizitatorii sunt sfatuiti catre ce tip de locuinta sa se orienteze sau catre ce zona, in functie de bugetul pe care il au. De asemenea, se va tine cont si de criterii personale, precum numarul membrilor familiei, zona in care isi desfasoara activitatea, cartierul in care au serviciul si chiar orasul din care vin, in cazul celor care nu sunt din Bucuresti.

Project Expo este targul cu cele mai multe editii anul acesta, cinci in total, trei la Palatul Copiilor si doua la Sala Palatului. Una dintre conditiile de participare pentru expozanti este acordarea de discounturi la achizitia de proprietati in perioada targului.

Oficialii Project Expo asteapta un numar de 8.000 vizitatori la editia de toamna, unde se vor reuni 40 de expozanti.

"Majoritatea clientilor isi doresc foarte mult o locuinta si s-au saturat sa mai astepte miracolul scaderii preturilor. Iar pentru cei inca nehotarati, amenintarea ca nu vor mai putea obtine credite in conditii avantajoase, precum si posibilitatea anuntata de Guvern ca Prima Casa sa se afle la ultima editie, reprezinta un argument decisiv. In plus, dezvoltatorii sunt foarte deschisi la cerintele potentialilor cumparatori, lucru care ii face pe cei din urma sa ia o decizie mult mai rapid.", a declarat Sorin Sararu, unul dintre organizatori.
 

tIMOn – Targul Imobiliar National


tIMOn isi va deschide portile in perioada 13-16 octombrie, in Piata Constitutiei. Organizatorii companiei anunta discounturi si oferte in exclusivitate, precum si reiterarea conceptului MobiDeco.

In urma succesului inregistrat dupa prima sa editie, MobiDeco isi continua drumul alaturi de tIMOn - Targul Imobiliar National, in aceasta toamna. Astfel, pentru a doua oara in acest an, organizatorii aduc la un loc marii dezvoltatori ai proiectelor imobiliare cu producatorii si importatorii din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor.

La tIMOn vor fi prezente peste 100 de companii in aproape 2.000 de metri patrati indoor de expozitie. Printre participantii exclusivi ai acestei editii tIMOn se numara Adama, Real Time, Alege Casa, Volumetric, Obor Towers, Metropolis Residence, Saphirstein, Young's Residence, The Concept, Vission House.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului