Amenajarea casei

#tapet diego #magazine diego #tapet modern #modele tapet #fototapet #tapet

Tapetul, modul fascinant de a decora orice incapere din casa

Primavara este momentul potrivit pentru a da o fata noua locuintei in care traim. Si ne sucim si ne invartim si nu prea stim de unde sa o apucam. Problema si mai mare vine atunci cand nici nu ai suficient de multi bani pentru a face o renovare totala. In acest caz, trebuie sa apelezi la solutii mai ieftine, dar valoroase ca aspect, cum ar fi tapetul.

Tapetul reprezinta una dintre cele mai interesante modalitati de a decora si personaliza oricare dintre incaperile unei case. Este rezistent, nu se demodeaza rapid si, mai presus de toate, este ieftin comparativ cu alte tipuri de finisaj.

Unul dintre avantajele majore ale renovarii cu tapet este dat de faptul ca acesta se monteaza usor si nu face mult deranj. Practic, nici nu ai nevoie de un specialist pentru montarea tapetului, o poti face foarte usor si singur.

Ce se poarta in 2016

Te intrebi ce tip, ce model si ce culori de tapet se poarta in acest an? Consultantul acasa.ro Mihaela Pavelescu iti ofera cateva sfaturi in acest sens:

Culori neutre. Daca nu te pricepi foarte bine la amenajarile interioare, atunci cel mai sigur este sa alegi un tapet in culori neutre: bej, crem, gri sau chiar mov deschis. Acestea se potrivesc cel mai usor cu alte culori pe care le are mobilierul, parchetul sau covorul. Trebuie sa tii cont ca nu mai sunt la moda culorile foarte puternice, care au facut furori in urma cu 4-5 ani.

Tapet natur. Unul dintre cele mai moderne modele de tapet este cel natur. Pe de o parte, se inscrie si in linia culorilor neutre, pe de alta, datorita modelelor preluate din natura reuseste sa creeze o atmosfera placuta in incaperea in care il folosesti. Realizat din fibra de lana, tapetul tip vlies se poate aplica si indeparta cu usurinta, nu se rupe si nu se sifoneaza. In plus, este perfect daca alegi tipul minimalist de decor.

Imprimeu grafic. Linii frante sau continue, cuburi, cercuri sau orice alte tipuri de figuri geometrice reprezinta elemente perfecte pentru decorarea unui living, a unui birou sau a unui hol. Avantajul este ca ii confera spatialitate incaperii.

Tapet floral. Arata minunat atat in living, cat si in dormitor si se integreaza perfect si in camerele mici de bloc. Imprimeul floral este jucaus, prietenos si va oferi incaperii mai multa caldura.

Tapet copii. Nu uita de camera celui mic. Si aceasta merita o improspatare primavara si te-ai convins, cu siguranta, ca tapetul este varianta cea mai potrivita. In noua colectie a magazinului Diego vei gasi o serie de modele potrivite atat pentru camere de copii – fetite si baieti – cat si pentru adolescenti. 

Profita acum de reducerile de sezon oferite in magazinele Diego si achizitioneaza modelul potrivit casei tale. Daca nu reusesti sa te hotarasti care este varianta cea mai buna, specialistii din magazine iti vor oferi consultanta necesara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare