Amenajarea casei

#stickere geam #sticker perete #deco perete #autocolant

Stickere de perete, cel mai modern trend in materie de decor

Decorul minimalist, cu peretii de un alb imaculat, pare pentru multe persoane plictisitor si inexpresiv. Tocmai parca pentru a le veni acestora in intampinare au fost create stickerele de perete. Pentru ca iti poti alege ce decor doresti si il poti schimba rapid, atunci cand te plictisesti.

 

Stickerele decorative aduc bucurie si veselie in orice casa. Si asta pentru ca ele dau viata oricarei incaperi, lasandu-te sa patrunzi pe un teren magic. Stickerele decorative sunt de mai multe feluri: cu flori, cu peisaje, pentru bucatarie sau pentru baie, stickere pentru copii sau realizate special pentru a fi aplicate pe geam.

Stickere cu flori

 

Unele dintre cele mai apreciate stickere decorative sunt cele cu flori. Realizate intr-un mod foarte realist, in nuante intense, stickerele decorative de la deco-perete.ro sunt o pata de culoare in orice locuinta. Anemone, maci, gerbera, frezii, margarete sau magnolii supradimensionate vor da un aer fresh incaperii in care le folosesti.

Daca nu vrei un autocolant mare, poti opta pentru setul de flori de dimensiuni reduse cu care poti crea tu propriul decor. Stickerul este un autocolant pe baza de hartie, pretaiat pe conturul florilor, astfel incat sa fie usor de folosit.

Stickere pentru copii

 

Stickere pentru copii reprezinta una dintre cele mai apreciate categorii. Si asta pentru ca e foarte simplu si foarte ieftin sa decorezi camera celui mic in acest fel. Zane, dar si personaje celebre din desene animate precum Mickey sau Minnie, Ariel, Rapunzel sau Simba.

Cu stickerele decorative pentru copii de la deco-perete.ro poti opta pentru un metru vesel autocolant pe care sa notezi luna de luna inaltimea copilului tau. Stickerele se pot aplica pe un perete lavabil, pe dulap sau pe usa camerei.

Stickere cu mesaj

 

Dar pentru ca cel mai frumos sticker este cel care te reprezinta cel mai bine, cu alte cuvinte unul care sa exprime un gand, o dorinta sau chiar un indemn. Mai mult, la deco-perete.ro ai ocazia sa iti alegi singur combinatia de culori, astfel incat stickerul de perete sa se integreze cat mai bine in decorul locuintei tale. Ai posibilitatea sa alegi si ce marime doresti sa aiba autocolantul.

Stickere de geam

 

Si pentru ca trendul occidental a patruns si la noi, deco-perete.ro comercializeaza la preturi accesibile si stickere aplicabile pe geam. Acestea vor completa aerul proaspat pe care ti-l doresti pentru locuinta ta. Poti opta pentru stickere cu flori pe care sa le fixezi pe fereastra, astfel incat sa creezi iluzia unei gradini chiar sub pervaz.

Imaginile fotorealiste sunt pline de vitalitate, astfel incat vei reusi sa obtii o pata de culoare si o atmosfera mai energizanta a coltisorului tau de la geam.

Asadar, cu doar cateva zeci de lei poti transforma radical aspectul unei incaperi. Mai mult, stickerele sunt atat de usor de montat incat iti va parea rau ca nu ai apelat pana acum la aceasta solutie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea