Amenajarea casei

#lipicios.ro #lipicios #decoratiuni #decoratiuni casa #stickere #stickere perete

Solutii creative pentru decorarea spatiilor

Te-ai saturat de nuantele terne si impersonale ale peretilor decorati din majoritatea spatiilor pe care le intalnesti in cale? Indiferent de culorile care sunt la moda in decorarea peretilor de interior, este important sa iti pui mereu amprenta asupra spatiului in care petreci oricat de putin timp si sa il personalizezi in functie de felul tau de a fi. Stickerele decorative de perete iti ofera aspectul deosebit si accentul de originalitate pe care il cauti de atata timp pentru casa ta!


Stickerele decorative, moderne si de mare efect

Stickerele decorative care se aplica pe pereti reprezinta elementul de originalitate si creativitate de care are nevoie casa ta.

In plus, acestea dau personalitate oricarui spatiu sau suprafete de interior. Ofera iluzia unor picturi aplicate pe pereti cu minimum de efort.



Stickerele pentru pereti sunt flexibile si versatile, putand fi adaptate gusturilor oricarui client, dar si dimensiunilor si culorilor oricarei incaperi, fiind astfel si o solutie practica pentru decorarea spatiului.

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa-si decoreze peretii cu elemente grafice, flori si chiar citate sau mantre care le influenteaza viata. Camerele copiilor sunt cele care "ravnesc" cel mai mult dupa veselia si ghidusia stickerelor colorate care surprind din plin inocenta si bucuria copilariei.


Stickerele decorative, accentul de personalitate pentru casa ta

Daca esti o fire creativa, care vrea sa aiba o casa iesita din canoanele clasice ale designului de interior, Lipicios.ro este magazinul online cu stickere de perete pe gustul tau.



Adaptandu-si constant oferta de stickere cu produse noi si inovatoare, Lipicios.ro satisface exigentele si dorintele oricarui client, indiferent ca este o fire clasica, romantica sau nonconformista.

Stickerele sunt foarte flexibile si pot fi lipite pe o multime de tipuri de suprafete - sticla, lemn, metal, plastic -, permitandu-ti astfel sa decorezi aproape oirce tip de spatiu de interior - locuinta proprie, birou, salon, cabinet medical etc.



Stickerele de perete reusesc cu succes sa inveseleasca spatiile de lucru si locuit si sa ofere o atmosfera degajata si intima, perfect adaptata personalitatii fiecaruia.

Pe Lipicios.ro, ai o gama variata de stickere din care poti alege, in functie de mai mai multe criterii: dimensiuni, culori, tematica etc. In plus, reprezentantii magazinului se gandesc si la bugetul clientului si ii transforma casa visurilor in cel mai simpatic si interesant spatiu cu promotii de nerefuzat. Reducerile pentru stickerele de perete ajung si pana la 50%.



Da o noua "fata" caminului sau spatiului tau preferat, cu ajutorul unei idei moderne si inovatoare in domeniul designului de interior. Intra pe pagina de Facebook a magazinului si afla cele mai tentante si interesante promotii pentru caminul tau!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului