Amenajarea casei

#Smart2Buy #confort #casa inteligenta #Smart2Buy.ro #baie inteligenta

Smart2Buy - Alegerea inteligenta pentru casa ta!

Smart2Buy - Alegerea inteligenta pentru casa ta!

ADVERTORIAL

Smart2Buy este solutia perfecta pentru o casa inteligenta, unde sa beneficiezi de cele mai noi inovatii tehnologice, care asigura un grad crescut de confort. Afla ce avantaje iti ofera magazinul online Smart2Buy.ro si cum iti poate transforma caminul.

Sub deviza "Tot ce iti doresti la un click distanta", Smart2Buy ofera produse inteligente pentru intreaga casa, de la baie si bucatarie pana la dormitor, inclusiv dispozitive inteligente pentru un stil de viata mai sanatos.

Oferta Smart2Buy.ro include video interfoane, camere de supraveghere video, cosuri de gunoi cu senzori, capace de WC inteligente, bideuri electrice, lenjerii de pat, componente IT, accesorii bucatarie si multe alte produse care iti usureaza viata si aduc un plus de confort in caminul tau.


Smart2Buy, solutia pentru casa inteligenta

Casa inteligenta este definita de solutiile tehnice pentru intreaga familie, care integreaza, monitorizeaza si controleaza diferite sisteme tehnice dintr-o locuinta.

Folosind cele mai noi tehnologii, Smart2Buy pune la dispozitia clientilor sai solutii care ofera mai mult timp pentru lucrurile cu adevarat importante, imbunatatesc stilul de viata si pot chiar proteja sanatatea intregii familii: purificatoare de aer, dezinfectante pentru frigider si alte gadgeturi performante.


Baie inteligenta prin Smart2Buy

Intr-o baie inteligenta, spatiul functional este completat cu un design modern pentru a crea un spatiu de relaxare si de confort pentru igiena personala.

Oferta Smart2Buy de produse pentru baia inteligenta include adaptoare cu senzor pentru baterii de chiuveta Water Save, capace de WC inteligente, bideuri electrice si non-electrice, cap de dus cu aromaterapie, dozatoare pentru pasta de dinti, dozatoare automate de sapun si alte accesorii care pot transforma baia intr-un spatiu relaxant si cu functionalitate ridicata.


Dormitor inteligent pentru o casa inteligenta

Pentru confortul maxim, tactil si vizual, Smart2Buy ofera o gama larga de lenjerii pat pentru toate anotimpurile, concepute special pentru a completa eleganta si rafinamentul in dormitor.

Cu imprimeuri rafinate si combinatii de culori pentru orice stil, lenjeriile de pat din bumbac au o tesatura foarte placuta la atingere si un ambalaj deosebit care le recomanda si drept solutie ideala pentru un cadou apreciat.


Bucataria in casa inteligenta

Smart2Buy iti poate oferi confort si in bucatarie, cu electrocasnice noi si performante, dar si cu mici detalii de design care completeaza atmosfera acestei camere importante: de la tava de prajturi pentru cele mai delicioase negrese pana la un suport vase din otel, ideal in orice bucatarie cu stil.


Calitate si profesionalism prin Smart2Buy.ro

Filosofia Smart2Buy se bazeaza pe o idee simpla: trateaza-ti intotdeauna clientul asa cum doresti sa fii tratat. Experienta excelenta oferita cumparatorilor in magazinul online te poate convinge pe loc ca merita sa revii pe Smart2Buy. Magazinul online a demonstrat ca merita increderea si fidelitatea cumparatorilor, prin calitatea produselor si profesionalismul serviciilor. 

In plus, Oferta Zilei la Smart2Buy iti aduce si reduceri de preturi importante, intre 30% si 90%, pentru a te ajuta sa-ti permiti mai usor confortul unui camin inteligent cu o oferta senzationala in fiecare zi.

Din ianuarie 2013, pentru a veni si mai mult in ajutorul clientilor sai, Smart2Buy isi va extinde portofoliul cu noi produse din categoria Componente IT. 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele