Amenajarea casei

#gheata #zapada #casa #curte #topire gheata

Sisteme eficiente pentru topit gheata si zapada - DEVI solutii pentru confort si siguranta

ADVERTORIAL

Pe timpul iernii caderile de zapada si turturi sunt un pericol cu care ne confruntam cu totii. Ca pietoni riscam oricand sa fim raniti de turturii care se desprind de pe stresini, ca soferi putem sa avem surpriza neplacuta sa ne gasim masina in parcare afectata de caderea zapezii sau turturilor de pe acoperisurile necuratate. Ca proprietari, trebuie sa fim constienti ca o cladire neintretinuta poate provoca un prejudiciu, ale carui costuri vom fi obligati sa le suportam. Solutia - sistemele de incalzire electrica pentru topit gheata si zapada.

Sistemele DEVI pentru topit gheata de pe acoperisuri, burlane si jgheaburi au o eficienta ridicata, consum redus de energie si sunt extrem de fiabile, fiind instrumentul ideal pentru combaterea inconvenientelor si riscurilor iernii.


Cezar Cojocea, Director Vanzari, Danfoss SRL

DEVI va ofera o solutie eficienta pentru a scapa de aceste griji: sistemele de incalzire electrica pentru exterior, sisteme pentru topit gheata si zapada de pe acoperisuri si burlane. Cand incep ninsorile, un sistem DEVI pentru topit zapada si gheata este solutia ideala, care va poate salva de problemele iernii. Acesta este format dintr-un cablu de incalzire, un termostat electronic si accesorii necesare instalarii.

Sistemul DEVI pentru topirea zapezii şi a ghetii de pe acoperiş poate fi instalat teoretic pe orice tip de acoperis, iar gama larga de produse va ofera posibilitatea aplicarii acestui sistem pe acoperişuri de metal, bitum sau tigla. Un avantaj major al acestor sisteme este ca sunt extrem de simplu si rapid de instalat, fara a fi necesare modificari. Pentru a vedea cat de usor este sa va protejati acoperisul, va invitam sa vizionati prezentarea video, anexata.

”Sistemele DEVI au o eficienta ridicata, consum redus de energie si sunt extrem de fiabile, fiind instrumentul ideal pentru combaterea inconvenientelor si riscurilor iernii. Pentru a creste eficienta energetica a sistemului, adaugati un controler inteligent DEVIreg 850. Acest termostat avansat este sensibil la umezeala si temperatura, insemnand ca sistemul nu va fi activat in perioadele cand afara este frig, dar nu se inregistreaza precipitatii.” – Cezar Cojocea, Director Vanzari, Danfoss SRL.

Tinand cont de riscurile si costurile aferente daunelor cauzate de caderile de zapada si gheata, investitia intr-un sistem pentru topirea zapezii si ghetii reprezinta o investitie rentabila. in plus, sistemul de incalzire este o investitie financiara rentabila deoarece reparatiile acoperişurilor, ale conductelor de scurgere şi ale burlanelor sunt intotdeauna costisitoare dupa o iarna aspra.

Despre Danfoss

Producatorul Danfoss al sistemelor DEVI este lider european in domeniul sistemelor de incalzire electrica prin pardoseala şi in domeniul sistemelor exterioare pentru topirea ghetii si zapezii - pozitie pe care o ocupa datorita interesului pentru sistemele avansate, fabricate in cele mai avansate centre mondiale de competenta pentru incalzirea prin pardoseala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea