Amenajarea casei

#semineu pe gaz #semineu

Semineul pe gaz – alternativa perfecta la sistemele de incalzire clasice

Prin montarea unui semineu iti asiguri nu numai confortul si caldura locuintie tale, dar si transformarea acesteia intr-un spatiu primitor, plin de personalitate ce va reusi sa transpuna in cel mai fericit mod, conceptul de a te simti cu adevarat acasa. Opiniile cu privire la cel mai bun tip de semineu vor fi mereu impartite, dar adevarul este ca un semineu va deveni o alegere perfecta atunci cand se tine cont de tipul, destinatia si stilul de viata al celor pentru care urmeaza sa fie instalat acesta.

 

Spre deosebire de semineul clasic pe lemne, semineul pe gaz nu este atat de cunoscut, dar asta nu inseamna ca este si mai putin eficient sau greu de utilizat. Dimpotriva, un semineu pe gaz poate deveni o alegere mai inspirata in cazul locuintelor conectate la reteaua de gaz sau la o alta sursa cum ar fi de exemplu, containerele cu GPL. Montarea acestuia nu implica nevoia unui cos de fum, evacuarea gazelor arse fiind facilitata de un sistem de tuburi coaxiale, asa cum putem gasi la centralele termice, cu instalare pe peretele cladirii sau pe acoperis. Un avantaj suplimentar il reprezinta si faptul ca in cazul unui semineu pe gaz, nu este nevoie de o sursa de alimentara externa deoarece sistemul este prevazut cu un sistem de putere propriu.

Semineele pe gaz propuse de pefoc.ro se bucura de un design care combina eleganta cu functionalitatile moderne, totul pentru un confort sporit. Deschiderea mare ofera o priveliste idilica asupra arderii flacarilor, ce reuseste sa induca senzatia autentica a unui de foc traditional cu lemne. Acestea sunt dotate cu telecomanda cu functie touch care confera un control absolut al procesului de ardere sau reglare a flacarii pe inaltime. Termostatul este integrat direct in telecomanda, indicii de temperatura putand fi programati cu pana la sapte zile in avans.

Pe langa semineele pe gaz de interior, cu aspect asemanator celor traditionale, in oferta noastra se afla si seminee decorative mobile pe gaz, ideale pentru terase, gradini, evenimente in aer liber, in restaurante sau hoteluri. Acestea functioneaza pe acelasi principiu de ardere, cu posibilitate de control manual sau cu telecomanda. Partea superioara este confectionata din sticla de protectie, aspect care puncteaza la capitolul design si siguranta. Pentru mobilitate sporita, semineul decorativ pe gaz poatea fi manevrat cu usurinta, gratie rotilor care in acelasi timp, pot fi blocate atunci cand este nevoie.

In randurile de mai jos, va vom prezenta o serie de modele ideale pentru instalarea in locuinta ta, fie ca vorbim de o casa sau un apartament la bloc.

Focarul pe gaz Leo 70 (70 cm) este un model elegant cu deschidere mai mica si se potriveste perfect in cadrul sufrageriilor nu atat de generoase cu spatiul, in apartamente de bloc sau spatii cu destinatie comerciala precum restaurante, sali de asteptare sau lobby-uri de hotel. Modelul acesta este disponibil in variantele cu gaz de butelie sau retea.

O alta varianta cu design deosebit, o reprezinta focarul pe gaz Leo 100 (cu latime de 100 cm) fara sticle laterale, care poate fi incorporat stilistic direct in constructia amenajata. Diversitatea de finisare este limitata doar de imaginatia utilizatorului, practic, posibilitatile de amenajere sunt nenumarate iar impactul estetic captureaza definitv admiratia fiecarui privitor.

In cazul unei locuinte generoase, focarul cu latime mare Leo 200 este varianta potrivita daca iti doresti un semineu lemne elegant, modern, dar si impunator. Acest model se va impune cu usurinta ca piesa centrala a locuintei tale, mai ales in noptile friguroase de iarna cand relaxarea in fata unui semineu, pare desprinsa din cadrele idilice pe care le vezi doar in filme sau la vedetele pe care le urmaresti pe Instagram.

Asadar, daca te-am convins ca un semineu pe gaz poate fi solutia perfecta pe care o cauti de atata timp, pefoc.ro iti pune la dispozitie o gama variata de seminee, atat pe gaz, cat si pe lemne sau seminee electrice. Apeleaza cu incredere la noi si te vom indruma catre unul dintre specialistii nostri pentru a primi sfaturi utile si detalii complete.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului