Amenajarea casei

#seminee #amenajare casa #semineu

Semineul este vedeta casei mele chiar si pe timp de vara

Aici, in jurul focului, ma simt energizat si gata sa o iau de la capat in fiecare zi. In fata semineului citim povesti impreuna cu copiii, facem planuri pentru vacanta de vara, stabilim relatii si ne reincarcam cu energie pentru provocarile zilnice. Eu cred ca acesta este motivul pentru care ambianta casei noastre conteaza si are prioritate atunci cand construim o casa.

Semineul este mai mult decat un simplu obiect in casa mea, este locul unde ne incalzim in exterior, dar si in interior datorita ambiantei care se creeaza cand stam si privim flacarile focului si cand auzim sunetul lemnelor trosnind in focar.

Exista doua motive principale pentru care merita sa-ti construiesti un semineu in casa ta: designul si functionalitatea.

Designul semineului da un plus de culoare casei tale si creeaza o atmosfera placuta si relaxanta pentru cei din familia ta. Acesta este unul din motivele principale pentru care oamenii apeleaza la construirea unui semineu. Caldura naturala ne aminteste de atmosfera din casa bunicilor si de bucuria copilariei.

Ne reunim in jurul semineului pe lemne si ne bucuram de conversatia pe care o avem. Designul semineului poate fi elegant, modern, clasic sau rustic, in functie de preferinte si de tonul incaperii in care va fi construit. Fiind o constructie masiva, acesta va fi punctul principal de atractie al camerei si un obiect care nu se demodeaza niciodata.

Pe langa aspectul exterior atractiv, semineul este si un obiect de utilitate mare in caminul nostru. Capacitatea semineului de a incalzi o locuinta se intinde de la 50-100 de metri patrati pana la 300 de metri patrati, caldura transferandu-se in celelalte camere cu ajutorul tubulaturii izolate sau prin calorifere, dupa preferinta beneficiarului. Transportul de focare si cosuri de fum este gratuit.

Daca doresti sa imbini utilul cu placutul, nu ezita sa apelezi la echipa profesionista de la Seminee Sibiu. Consultantii te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru tine si pentru familia ta si te vor intampina cu o gama larga de produse, incepand de la sobe pe lemne, seminee centrala, cosuri de fum si terminand cu accesorii pentru semineul tau.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului