Amenajarea casei

# semineu electric locuinta # beneficii semineu electric #semineu electric

Semineul electric este un plus excelent pentru orice casa si ofera eficienta energetica

Pentru a avea un spatiu primitor, romanii pot utiliza un semineu electric, care ofera caldura si ambianta, ceea ce ei isi doresc cu siguranta in locuinta lor. In plus, semineul electric poate oferi si o eficienta energetica buna, daca este un articol de brand care are in portofoliu astfel de produse de incalzire electrica (cum este de exemplu Dimplex).

 

Astfel de seminee au flacara 3D ultra-luminoasa si un consum redus. Efectul de flacara este realist si are nevoie doar de 10 W. Daca se deschide fereastra, ele se opresc automat daca sunt prevazute cu senzor Open Window. Prin temporizatorul din dotare, acestea functioneaza intr-un interval de timp stabilit, intre 30 de minute si 9 ore. In acest mod se face economie si se previne risipa de energie.

Sufrageria este cea mai mare camera a locuintei si de aceea este una dintre cele mai importante incaperi din casa. In ea ambianta trebuie sa fie cat mai confortabila si asta se poate realiza cu un produs de incalzire din gama de seminee electrice de pe Hombee.ro.

Un semineu electric imbunatateste atmosfera din incapere, ofera caldura si in plus are si tehnologii avansate prin care se obtin mari avantaje. Cand se alege un semineu se tine cont de pret, marca, dimensiuni, mod de instalare (sa fie simplu si rapid), dar si de o serie de tehnologii inovatoare si caracteristici precum:

  • Posibilitatea de a regla temperatura de incalzire, intensitatea flacarilor, luminozitatea si efectul lor de palpaire sau a luminii ambientale, astfel incat aceasta sa fie cat mai adecvata incaperii
  • Are tehnologia Revillusion® prin care se obtine un efect de flacari mai mari, mai luminoase si aleatorii, care apar din interiorul lemnelor
  • Poate avea un panou in spatele flacarilor care creeaza o imagine mai autentica a focului, mai ales si prin tehnologia ThruView ce permite vizualizarea flacarilor cum ard
  • Posibilitatea de reglare a imaginii focului si de a crea un efect de adancime mai mare prin  Realogs® Plus – cel mai realist mulaj de busteni de lemn in marime naturala
  • Poate crea o atmosfera unica, datorita panoului acrilic cu flacari Mirage™ ce va afisa doar flacari luminoase si fara reflexii, sau cu ajustarea culorilor acestora intre rosu si albastru
  • Lumina ambientala a focarului electric poate fi personalizata cu Mood Lighting si astfel se pot utiliza nuante calde sau din modul Midnight "Miez de noapte"
  • Are tehnologia Dimplex Revillusion astfel focarul poate fi folosit ca sursa principala de caldura pentru o incapere destul de mare, cu suprafata de pana la 37 mp.

Alte avantaje oferite de semineele electrice sunt:

  • Au un aspect modern si elegant, sunt produse de calitate superioara
  • Sunt prevazute cu termoventilator, afisaj eletronic, telecomanda, termostat
  • Au efect de flacara si mod de incalzire, acestea sunt independente
  • Nu murdaresc incaperile si nu trebuie curatate de fum si funingine ca semineele traditionale pe lemne
  • Ofera confort si siguranta, au protectie impotriva supraincalzirii
  • Nu au emisii de carbon, sunt ecologice, deci sunt foarte eficiente si din acest punct de vedere.

Prin folosirea acestor seminee electrice, oamenii nu trebuie sa-si faca griji cu privire la consumul de energie electrica. Ele sunt complet sigure pentru sanatate, pentru adulti, copii si animale de companie. Indiferent in ce incapere sunt instalate, ele vor atrage atentia si vor fi punctul central al decorului de interior. Se potrivesc cu diferite aranjamente si stiluri de design interior, de la modern, la rustic sau la clasic. Arata grozav mai ales in camerele de zi luminoase si spatioase, dar si in camere mici, cu design minimalist.

Efectul de flacara al semineelor electrice este extrem de realist, pentru ca se folosesc tehnologii avansate. Au carcasa eleganta si finisaje deosebite, deci sunt perfecte pentru orice locuinta. Confortul suplimentar oferit de semineu este asigurat de telecomanda. Focul electric poate fi aprins si cu ajutorul unui intrerupator de pe dispozitiv.

FOTO: pixabay.com

Advertorial


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea