Amenajarea casei

#seminee #reamenajare casa #semineu casa

Seminee, trenduri si eficienta, intr-o stransa dependenta!

Sunt ani de zile de cand, la temerile romanilor s-au mai adaugat cateva in plus: fie scumpirea gazului, fie hotararea rusilor de a ,opri robinetele', lasandu-ne fara caldura in mijlocul iernii. Si daca in multe situatii vorba romanului ,,de ce ti-e frica, de aceea nu scapi" s-a adeverit, acest prilej i-a dat din nou ocazia de a se infaptui. Contrar previziunilor unor specialisti din conducerea Romgaz care sustineau ca gazul urmeaza sa cunoasca o ieftinire, acesta chiar s-a scumpit inca din prima parte a anului 2015. Vara caniculara, insa, din majoritatea zonelor ale tarii, ne-a ajutat sa trecem relativ usor peste dificultatile din timpul iernii, a facturilor incarcate si a unei alegeri constante intre adaugarea catorva grade in plus, implicit a unei facturi marite, sau adaugarea unei bluze in plus, chiar in , confortul' caselor noastre.

 

Nu cu mult timp in urma, semineul era privit ca fiind un simplu moft, pe care nu oricine si-l permitea. Astazi, insa, este o necesitate. Are numeroase avantaje, insa principalele sunt design-ul, utilitatea si accesibilitatea. Cresterea continua a preturilor atat la gaz, cat si la curent si nesiguranta accesului continuu la acestea devin tot mai ingrijoratoare pentru fiecare utilizator. Varianta semineului trebuie abordata datorita avantajelor de lunga durata si a incalzirii pe lemne care este intotdeauna cea mai ieftina varianta de incalzire - lemnul este intotdeauna accesibil comparativ cu celelalte surse.

Trendurile actuale mizeaza pe partea creativa si prezinta multe design-uri interioare care incorporeaza toate aceste tipuri de seminee centrala, insa pun accent in egala masura pe eficienta incalzirii locuintei. De aceea, semineul pe lemne clasic ramane piesa de rezistenta pentru multi proprietari.

Semineele clasice sunt inca in trend ascendent, iar semineele tip centrala castiga tot mai mult tere comparativ cu anii precedenti. Datorita faptului ca un semineu centrala permite incalzirea intregii locuinte prin radiatoare si mai mult, poate stoca caldura in pufferul de pana la 1000 de litri, aceasta varianta este tot mai preferata de cei care isi doresc un colt de caldura si lumina in propriile locuinte.

Focarele cele mai alese in 2016 sunt cele din fonta, dar multi clienti aleg aceste focare semineu din otel captusite cu samota care aduc un stil elegant locuintei si un aer aparte.

Daca esti hotarat sa construiesti un semineu in Cluj si vrei cea mai sigura si calitativa varianta pentru construirea semineului tau, PeFoc.ro iti sta la dispozitie cu o echipa completa de specialisti. Pe langa produsele variate, iti oferim consultanta gratuita si sfaturi personalizate locuintei tale. Contacteaza-ne la numarul 0769.070.263 sau pe email la contact@pefoc.ro si venim in orice oras din tara!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea