Amenajarea casei

#seminee #seminee moderne

Seminee moderne - cum reuseste un sistem de incalzire cu un design potrivit sa schimbe complet aspectul unei incaperi

La gura semineului au luat nastere cele mai profunde conversatii. Acest sistem de incalzire emana in intreaga incapere un aer cald primitor si creeaza o atmosfera de poveste.

 

Daca ne dorim sa alegem seminee moderne pentru locuinta noastra, trebuie sa tinem cont de taote aspecteleimportante. Recunoscute ca fiind producatoare de caldura, atat la propriu, cat si la figurat, semineele au capacitatea de a infrumuseta design-ul unei camere, fiind disponibile in numeroase modele.

De unde este inspirat design-ul unor seminee moderne?

Design-ul scandinav, specific tarilor nordice din Europa, este din ce in ce mai popular in intreaga lume, inclusiv in Romania. Caracteristicile acestui stil au acaparat casele multor familii prin simplitatea decoratiunilor, simplitate care se traduce intotdeauna prin bun gust.

Design-ul unor seminee moderne poate fi inspirat din stilul specific tarilor scandinave, dar si dintr-o regiune olandeza. Cele mai cautate seminee moderne, in linii minimaliste, sunt utilizate pentru accesorizarea living-ului sau a sufrageriei, locul in care intreaga familie isi petrece timpul liber.

Formele, materialele, elementele decorative, accesoriile, culorile si asa mai departe, toate vin in game extrem de variate, menite sa satisfaca orice tip de nevoie ori dorinta. Majoritatea modelelor de seminee moderne au in componenta si spatii dedicate pentru obiecte decorative sau pentru televizor, iar unele dintre acestea pot oferi si spatiu dedicat depozitului de lemne.

Blaturile semineelor pot fi realizate din mai multe tipuri de materiale si sunt alese in functie de buzunar si gusturile proprietarului. Cele mai cunoscute sunt blaturile din marmura, granit sau din calcar. Acestea pot oferi atat elegenta unui spatiu, completarea perfecta a design-ului minimalist, cat si personalitate.

Daca odata cu trecerea anilor proprietarul isi doreste schimbarea culorii de baza a semineului, acest lucru se poate realiza chiar foarte usor. O astfel de modificare se poate datora unei redocarari a intregii incaperi sau pur si simplu datorita dorintei unei schimbari.

Tehnologia - parte din orice tip de semineu modern

Modelul si stilului unui semineu modern se imbina perfect cu tehnologia de ultima generatie. Prin tehnologie, semineele moderne actuale sunt capabile sa incalzeasca spatii generoase.

Tot datorita tehnologiei utilizate in productia lor, semineele creeaza un ambient placut in incaperea in care se afla. Cele mai multe seminee moderne sunt inchise si accesorizate cu geamuri din sticla termorezistenta. Acest lucru face ca focul din interior sa creeze adevarate spectacole de lumini, forme si culori in interiorul casei.

In general, mai ales in ultimii ani, semineele au fost folosite mai cu seama ca atractie decorativa, cateva dintre ele fiind utilizate poate si ca surse alternative de incalzire. Tehnologia dezvoltata pe parcursul timpului permite ca si in era moderna semineele sa fie utilizate drept sursa principala de incalzire a oricarei incaperi, in mod eficient.

Alegerea semineului potrivit

Atata timp cat sunt instalate conform standardelor, de specialisti in domeniu, semineele pot fi surse principale de caldura pentru orice case sau pentru alte tipuri de incaperi.

Specialistii de aici, prin experienta acumulata in ultimul deceniu, reusesc sa duca la bun sfarsit chiar si cele mai complicate proiecte. In instalarea oricarui tip de semineu si in consultanta fiecarui client, acestia iau in considerare cele mai noi tehnologii disponibile, bugetul, natura proiectului, tipul de materiale si calitatea lucrarilor. Tot ce ramane de facut este consultarea ofertei de seminee moderne sau clasice. De acum in colo, lucrurile vor fi din ce in ce mai simple, deoarece fiecare semineu instalat va fi personalizat conform dorintelor proprietarului, in functie de designul incaperii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea