Amenajarea casei

#draperii #perdele #primavara #jaluzele #birou #scaun #amenajare

Schimbari de efect care aduc primavara in biroul de acasa

Lucrezi frecvent de acasa si ti-ar placea ca biroul tau sa fie un spatiu mai primitor? In special pe timp de iarna, cand biroul poate deveni o incapere si mai mohorata decat de obicei, este important sa gasesti solutii pentru a reusi sa il readuci la viata. Vrei sa grabesti sosirea primaverii? Atunci nu iti ramane decat realizezi cateva modificari de efect care vor aduce primavara in biroul de acasa!

1 Lasa lumina naturala sa iti invadeze biroul de acasa

O schimbare minora, dar de efect, pentru a-ti transforma biroul de acasa intr-un spatiu mai confortabil, calduros si primitor este aceea de a permite patrunderea luminii naturale intr-o cantitate cat mai mare. Daca biroul de acasa este prevazut cu o ferestra generoasa, primul pas implica renuntarea la perdele, draperii sau alte elemente ce pot limita serios accesul luminii naturale in camera.

Daca nu vrei sa renunti complet la intimitatea pe care o ofera acest tip de accesorii, atunci alege sa le inlocuiesti pe cele vechi cu unele noi, cu aer primavaratic si delicat: jaluzele romane transparente, perdele elegante din dantela sau jaluzele simple din panza, in nuante calde.

2 Adu natura in biroul de acasa

Plantele in ghivece, dar si buchetele de flori pot aduce, la randul lor, primavara in biroul de acasa. Pentru un plus de efect, opteaza pentru flori parfumante de primavara si pentru vaze ori ghivece creative, colorate, care sa atenueze sobrietatea specifica unui spatiu in care iti desfasori activitatea profesionala.

3 Inveseleste biroul de acasa cu un element haios

O piesa de mobilier ori un obiect decorativ haios poate transforma complet o incapere mohorata. Pentru a aduce primavara in biroul de acasa, ai putea miza pe efectul produs de un scaun inedit de birou, intr-o culoare mai putin obisnuita, precum verdele crud.




Incaperea in care lucrezi va prinde viata si cu ajutorul catorva accesorii colorate, bine alese, precum pernutele decorative care isi pot gasi locul pe sofauna din birou. Finalizeaza amenajarea biroului cu parfum de primavara adaugand un covor intr-o culoare puternica (un contrast cu parchetul si nuanta mobilierului va produsc un efect inedit) si un eventual tapet cu imprimeu primavaratic.




Foto: caitlinwilsondesign.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului