Amenajarea casei

#kika #amenajare casa # mobilier kika #mobila kika

Schimba decorul de acasa cu un mobilier de nota 10

Toamna nu inseamna doar o schimbare de peisaj, ci si schimbarea decorului de acasa. Vrem sa ne bucuram de confortul propriei locuinte dupa ce am revenit din concediu si ne dorim un spatiu de lucru cat mai confortabil. Fie ca ne facem temele, fie ca ne confruntam cu deadline-uri urgente, in aceasta perioada, nu doar cei mici traiesc emotia unui nou inceput, ci si cei mari!

 

Spatiul pentru birou trebuie sa fie unul in care ideile prind usor contur si ai toata energia de a descoperi constant lucruri noi. Pe de alta parte, creativitatea, pentru a se manifesta, are nevoie de confort, de un grad de relaxare care iti permite sa dai frau liber imaginatiei. Fie ca preferati un stil mai sobru, dar natural in care lemnul joaca rolul principal, fie ca alegeti o combinatie minimalista de sticla cu insertii metalice.

La moda ramane si in acest an melanjul intre linii clasice si cele moderne, iar daca doriti ceva spectaculos oricand puteti alege piesele vintage pentru a decora biroul. Lumina va fi mereu un atuu in camera de lucru, asa ca, pentru a putea maximiza acest avantaj este bine sa alegeti nunatele deschise la culoare pentru birou. Astfel acesta va evidenta mai bine si accesoriile din jurul dumneavoastra.

Stim ca prichindeii au nevoie de inspiratie atunci cand isi scriu compunerile asa ca le puteti oferi un scaun colorat cu imprimeuri cu eroii lor preferati din desenele animate. Nu uitati ca acesta trebuie sa fie adaptat inaltimii lui. Doar asa va avea o postura corecta la birou, cu spatele drept si se va putea concentra mai bine. De asemenea, o lampa de birou in culorii vii sau cateva suporturi pentru hartii si caiete in nuante deschise vor picta intrega camera in tonuri vesele care indeamna in permanenta la buna dispozitie chiar si atunci cand e timpul sa-si faca temele.

Dintr-o camera de nota 10, nu poate sa lipseasca cel mai important element. Ati ghicit, este vorba despre biroul de studiu. Birourile de la kika sunt practice, ergonomice si beneficiaza de o paleta intreaga de functii pentru a usura activitatea celor mici. Asa ca daca ati observat ca prichindelului dumneavoastra ii place sa coloreze, puteti opta pentru un birou care se inclina pentru a se transforma in tabla pentru desen!

Iar in timp ce la scoala, cei mici rezolva probleme de aritmetica, pentru acasa avem raspunsul la una dintre cele mai spinoase probleme la care dau examen cei mari: lipsa de spatiu din camera. Pentru o buna organizare, alege rafturile atasate direct pe perete de la kika! Aceastea joaca atat un rol practic, dar sunt si atractive pentru copii. Daca ai nevoie de un numar mai mare de spatii de depozitare, poti aseza rafturile si pe orizontala si pe verticala pe peretele din fata mesei de lucru. Acestea pot avea dimensiuni variate, pentru a crea combinatie cat mai interesanta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare