Amenajarea casei

#casa # tencuiala #emex.ro #tencuieli decorative # tencuieli decorative emex # tencuiala decorativa

(P) Schimba aspectul casei tale cu tencuielile decorative Emex

Din cand in cand, casa ta are nevoie de o schimbare de look, iar odata cu dezvoltarea tehnologiilor de constructie treaba este pe jumatate rezolvata. Cu tencuielile decorative Emex by Romtehnochim, poti fi sigur ca locuinta ta va fi protejata de intemperii, dar va avea si un aspect ingrijit, nou si modern.

Felul in care arata casa ta dezvaluie o multime de lucruri despre tine, de aceea este important sa alegi cu grija produsele pe care le folosesti pentru amenajarea si decorarea ei. Noi iti recomandam tencuielile decorative Emex, care previn poluarea prin utilizarea celor mai bune tehnici disponibile in momentul de fata in domeniu.

Fii prietenos nu doar cu locuinta ta, ci si cu mediul inconujurator, si alege cele mai bune tencuieli decorative puse la dispozitie de Emex.ro. Aici gasesti o gama larga de tencuieli decorative de ultima generatie, ideale pentru obtinerea unui finisaj deosebit si atragator.

Tencuiala decorativa siliconica Emex

Acest produs este realizat din cuart cu granule de marmura de diverse marimi si este destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final striat, mat. Tencuiala decorativa siliconica are o aderenta exceptionala, elasticitate deosebita si nu permite murdariei sa adere la suport.

Tencuiala decorativa Emex Quartz Dekor

Vrei ca peretii casei sa capete aspect final de scoarta de copac? Atunci trebuie sa incerci tencuiala decorativa Emex Quartz Dekor. Are aderenta excelenta la suport, rezista la razele UV, la fungi si mucegaiuri si este usor de aplicat.

Tencuiala decorativa Emex Aqua Protect

Un alt tip de tencuiala decorativa de ultima generatie este Emex Aqua Protect, care se remarca prin capacitatea mare de impermeabilizare a suportului. Aceasta garanteaza o rezistenta mare la inghet-dezghet si este destinata finisarii decorative superioare a tencuielilor. Aspectul final este structurat, zgariat, ceea ce face ca locuinta ta sa fie cu adevarat deosebita din punct de vedere estetic.

Tencuiala decorativa periata Emex

Principala diferenta dintre tencuiala decorativa periata Emex si celelalte tencuieli decorative consta in repartizarea si dozarea speciala a granulelor de marmura in masa produsului, ceea ce permite obtinerea efectului de periere.

Toate tipurile de tencuieli decorative disponibile pe emex.ro se fabrica in orice nuanta, conform cartelei NCS, sau pot fi colorate cu paste de colorare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare