Amenajarea casei

#decoratiuni pereti #tablouri #umerase cu imagini #caricaturi

Schimba aspectul casei tale cu ajutorul decoratiunilor pentru pereti!

Decoratiunile pentru pereti pot schimba aspectul locuintei, transformand un spatiu mohorat intr-un loc primitor si vesel. Tablouri cu imagini interesante ori diferite ornamentele facute manual sunt doar cateva dintre decoratiunile care iti pot inveseli casa. Iata cateva idei din care te poti inspira pentru a-ti amenaja intr-un mod placut locuinta.

1 Umerase cu imagini

Pentru acest tip de decoratiune nu ai nevoie nici de un buget mare, nici de prea mult timp pentru a-l realiza. Simple, dar interesante, umerasele cu imagini sunt perfecte pentru amenjarea camerei copilului sau chiar a propriului dormitor. Asadar, prinde desenele copilului de la gradinita ori diferite imagini motivationale pe umerase de lemn si agata-le pe perete, intr-o forma cat mai placuta din punct de vedere vizual. Astfel, vei schimba total aspectul peretelui din camera.


2 Colectie de frunze

Daca esti pasionat de frunze si obisnuiesti sa le aduni pe cele mai frumoase, te poti folosi de acest hobby pentru a-ti reamenaja camera. Prin urmare, poti realiza frumoase decoratiuni pozitionand frunzele in rame de tablouri. Astfel, frunzele uscate nu vor mai sta in ierbar, ci le vei putea vedea zilnic pe unul dintre peretii camerei.


3 Caricaturi inedite

Un alt model de decoratiune pe care il poti folosi pentru a schimba atmosfera din casa ta este caricatura pe perete. Asadar, fie ca alegi sa prinzi pe perete tablouri in care apar caricaturi ale unor oameni celebri, fie ca preferi caricaturi ale membrilor familiei, cert este ca spatiul din locuinta ta se va schimba si va deveni plin de viata.

4 Tablouri abstracte

Pentru o camera vesela si plina de culoare poti folosi tablourile abstracte. Create intr-o paleta de culori complexa, aceste decoratiuni sunt potrivite pentru camerele mari, precum sufrageriile sau holurile de la intrarea in casa.

5 Tablouri motivationale

Un gand frumos pe unul dintre peretii dormitorului te ajuta sa incepi ziua binedispus. De fapt, tablourile motivationale pot fi pozitionate in orice camera a casei, intrucat te vor stimula sa ai mereu o atitudine pozitiva si sa iti fortifici increderea in tine.




Sursa foto: home-designing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea