Amenajarea casei

#pereti #decorare casa # decorare pereti #stickere decorative #stickere pereti

Schimba aspectul casei cu ajutorul stickerelor decorative pentru pereti!

In realizare unui design interesant al locuintei nu doar obiectele de mobilier joaca un rol esential. Moda actuala aduce in atentia celor interesati de schimbare un nou mijloc prin care pot reimprospata decorul casei. Stickerele decorative pot deveni, cu usurinta, centrul de interes al camerei. Cu ajutorul acestora iti poti personaliza, intr-un mod interesant, locuinta, realizand astfel un decor cu totul original. Iata cateva idei care iti pot fi de folos, daca iti doresti un design inedit al casei!


1. Povesti pe pereti

Stickerele decorative pentru pereti pot transpune povestile din romanele preferate la tine in locuinta. Astfel, vei reusi sa aduci personajele si replicile celebre din cartile dragi mai aproape de tine, cu ajutorul acestor accesorii decorative. Designul camerei isi schimba total aspectul, iar camera "prinde" viata. Tot ce trebuie sa faci este sa lipesti aceste stickere decorative pe pereti, iar incaperea va capata o noua forma.




2. Natura la tine in casa

Natura este acum la doar un pas distanta de tine. Cu ajutorul stickerelor pentru pereti poti avea copaci impunatori, flori colorate sau stoluri de pasari direct la tine in camera. Accesoriile decorative pentru pereti se gasesc in diferite forme si dimensiuni, oferindu-ti astfel o multime de posibilitati pentru a decora locuinta.




3. Animale de companie

Pentru camerele copiilor poti alege stickerele cu animale. Fie ca lipesti, pe peretii camerei, girafe, elefanti sau ursuleti, fie ii decorezi cu personajele din desenele animate preferate ale copilului, rezulatul va fi o incapere vie, plina de viata, in care copilul nu se va simti niciodata singur, avand "prietenii" alaturi de el.




4. Mesaje motivationale

Replici ale unor actori celebri, versuri din melodiile preferate sau citate din cartile care ti-au schimbat viata sunt doar cateva dintre mesajele pe care le poti vedea zilnic pe peretii casei. Stickerele decorative cu mesaje motivationale au inceput sa capaete in ultima perioada o popularitatea din ce in ce mai mare. Ele transmit buna dispozitie si entuziasm proprietarilor casei, care au ales sa creeze un decor inedit.





Sursa foto: redchn.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului