Amenajarea casei

# scaune transparente # scaune plastic #scaune

Scaune din plastic transparent pentru interior si exterior

Policarbonatul (plastic acrilic) a fost introdus in designul interior de catre compania Kartell, care a fost prima companie din lume care a inceput sa faca mobilier din acest material. Este renumita si pentru scaunele sale din plastic de design, cu forme fara precedent.

 

Pe langa noile forme, multi designeri de renume au transformat scaunele istorice in plastic, dobandind astfel o noua era moderna. Acesta este si cazul scaunului Chiavari din plastic transparent.

Scaunul original din lemn Chiavari a fost realizat in 1807 de Giuseppe Gaetano Descalzi. Versiunea sa din plastic este o copie fidela a originalului din lemn. Transparent scaunul din plastic Chiavari a dobandit astfel frumusetea scaunului original din lemn si avantajele unice ale materialului acrilic transparent. Este potrivit atat pentru exterior cat si pentru interior si este usor de intretinut. Transparenta ii ofera aerisire. Nu deranjeaza in interior sau exterior, ci se imbina cu spatiul. Materialul acrilic transparent este o adevarata imitatie a sticlei, de aceea scaunul arata ca din sticla si acest lucru ii ofera o nota de lux si eleganta. Intr-o zona ingusta de luat masa, scaunele transparente vor lumina optic atmosfera grea si mare, iar spatiul nu va parea deloc unul inghesuit. Intr-un birou amplu mobilat putin, un scaun transparent nu va deranja in niciun fel aerisirea camerei.

Luarea mesei in gradina

Razele calde de primavara si vara ne trag sa iesim afara. Daca aveti o gradina, atunci pe langa relaxarea intr-un hamac sau pe un sezlong, puteti lua un pranz de familie in gradina. Scaunele din plastic Chiavari sunt stivuibile si usoare, astfel incat sa le puteti transfera cu usurinta din bucatarie in gradina. Luarea mesei in aer liber cu familia, are farmecul sau si este iubita in special de copii. Datorita scaunelor acrilice Chiavari, masa dvs. in gradina va fi confortabila si eleganta.

Petrecerile de gradina au si ele farmecul lor, dar nu multora le place sa manance asezati pe pamant sau pe iarba. O masa si scaune din bucatarie vor servi celor mai confortabili. Masa poate fi protejata printr-o fata de masa, iar cu privire la scaunele din plastic nu trebuie sa va faceti griji. Acestea au durabilitate ridicata.

Pe balcon si terasa

Daca nu aveti o gradina, unde sa va puteti bucura de aerul curat la luarea mesei atunci puteti sa profitati si de balcon sau terasa. Scaunele Chiavari din plastic pot fi depozitate aici pe parcursul intregului an, deoarece materialul acrilic nu va fi deteriorat de ploaie, zapada sau de razele solare ale soarelui. Materialul transparent al scaunelor nu va supraincarca spatiul daca aveti o terasa sau un balcon mic. Un spatiu mic cu un mobilier transparent va castiga in volum, vizual apare mai mare decat este de fapt.

Se potrivesc perfect in orice fel de interior

Avantajul scaunelor transparente din plasticul acrilic este ca se potrivesc perfect in orice fel de interior. Se potrivesc oricarui stil de echipament si depinde doar de locatia dvs. in spatiu, daca vor fuziona cu acesta sau dimpotriva, vor deveni o piesa dominanta in interiorul dvs.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului