Amenajarea casei

#prosoape #textile #perdele #covor #sac de rufe #perdea dus

Rolul textilelor in amenajarea baii: 9 idei decorative

Textilele joaca un rol important in amenajarea baii tale si ajuta la crearea unei atmosfere placute si confortabile. Iata cateva idei decorative pentru baia ta.

1 Prosoape expuse in baie

Pentru a crea un spatiu confortabil in baia ta, poti folosi prosoapele ca obiecte decorative. Asaza-le pe un raft si alege culori complementare pentru a le scoate in evidenta.


2 Sac de rufe


Pentru a depozita rufele murdare poti alege un sac de panza pe care sa il agati de un carlig amplasat pe un perete al baii.

3 Cos de rufe din panza

Daca ai o familie numeroasa si sacul de rufe nu este suficient, o optiune buna este cosul de rufe din panza cu manere pentru a-l transporta la masina de spalat.

4 Cosuri din panza pentru produsele cosmetice

Pentru stocarea produselor cosmetice poti alege un cosulet din panza. Astfel, pe etajerele din baia ta va fi ordine, intrucat toate produsele de ingrijire vor fi asezate frumos in cosulet.


5 Covor moale si pufos

Cand te hotarasti sa amenajezi baia, este bine sa tii cont si de covoarele pe care le alegi pentru a acoperi gresia. Un covor moale asezat langa chiuveta face ca spatiul din baie sa fie unul primitor si calduros.

6 Perdea pentru dus dintr-un material natural

Schimba perdeaua din materiale plastice de la cabina de dus cu o perdea din bumbac, protejat de un strat impermeabil. Efectul estetic este mai mult mai placut si da impresia unui spatiu familiar.

7 Cos pentru covoarele de baie

Pastreaza toate covoarele pentru baie intr-un cos din fier forjat, care le va face vizibile, iar efectul decorativ va fi uimitor.


8 Perdele pentru ferestre

Pentru a decora cat mai frumos spatiul din baie, poti opta pentru perdele din tesaturi frumoase, precum cele pe care le folosesti pentru amenajarea livingului.

9 Textile "imprastiate" prin baie

Pentru ca efectul sa fie unul spectaculos este recomandat sa pui cat mai multe materiale textile in baie. Opteaza pentru covoare matasoase, perne moi amplasate neglijent pe podea, perdele elegante si prosoape decorative colorate.



Sursa foto: gitedoubs-3hiboux.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea