Amenajarea casei

#incalzire electrica #renovare casa #confort casa # incalzire prin pardoseala

Renovare simpla cu un plus de confort - incalzirea electrica prin pardoseala

Disconfortul unei pardoseli reci va determina sa visati la un sistem de incalzire prin pardoseala? Va descurajeaza inca de la inceput gândul la renovare? Praful, mizeria si stresul unei lucrari care nu se mai termina pot sa va determine sa renuntati la un astfel de proiect. DEVI are solutia ideala pentru confortul dorit: sisteme de incalzire prin pardoseala pentru proiecte de renovare.

Solutii simple pentru o instalare curata


Simplu si usor de instalat, un sistem format din covoras pentru incalzire electrica prin pardoseala si un termostat va asigura confortul dorit in casa dumneavoastra. Un exemplu de produs care se potriveste proiectelor de renovare, este Devimat™ , un covoras care se poate instala cu usurinta direct pe pardoseala existenta, indiferent daca aceasta este din beton, material lemnos sau chiar o suprafata veche cu placi sau gresie. Este un covoras foarte subtire, cu grosimea cuprinsa intre 2,3mm si 4mm, care se instaleaza simplu si rapid in grosimea adezivului pentru placi, fara ca nivelul pardoselii sa fie inaltat semnificativ.

Confort si sanatate


O pardoseala incalzita este cu siguranta confortul de care aveti nevoie pentru a va simti bine acasa. Asftel, atât iarna, dar si vara, puteti sa mergeti desculti prin casa, fara a va mai feri de gresia rece. Medicii recomanda mersul descult ca fiind  cel mai sanatos, mai ales pentru copii. Puteti seta temperatura optima a pardoselii si sa uitati de grijea racelilor.

Economii semnificative de energie


Un sistem de incalzire prin pardoseala se instaleaza doar in spatiile care necesita incalzire, nu pe intreaga suprafata a incaperii. De exemplu, zonele acoperite de mobilier, aparatura electrocasnica (frigider, masina de spalat etc.) sau cada de la baie nu necesita sa incalzite. Daca dimensionati corect proiectul inca de la inceput, veti reduce semnificativ atât costurile de achizitionare, cât si cele de energie. Eliminând suprafetele care nu necesita incalzire veti eficientiza si consumul de energie.

O alta solutie pentru optimizarea consumului de energie este instalarea unui termostat programabil, care sa asigure functionarea sistemului de incalzire electrica prin pardoseala la temperatura dorita, doar atunci când e nevoie. DEVIreg™ Touch, este un produs gândit pentru utilizatorul modern, operat printr-un ecran tactil similar telefoanelor inteligente. Este foarte usor de utilizat si are incluse o serie de functii inteligente pentru economisirea energiei.

Mai mult, exista posibilitatea ca pentru baie si bucatarie sa renuntati la radiatoare, reducând si mai mult factura la energie electrica, si in acelasi timp câstigând spatiu pentru amenajare.

Sfaturi utile


1. Instalare simpla. Alegeti covorasele de incalzire electrica care se pot instala cu usurinta sub orice tip de pardoseala, fara eforturi mari pentru renovare.

2. Economie de energie. incalzind  doar spatiile circulate si controlând sistemul cu ajutorul unui termostat programabil veti optimiza consumul de energie, fara a afecta confortul termic interior. 

3.Calitate garantata. Alegeti produse cu garantie indelungata. Pentru un covoras de incalzire garantia este de 10 ani, iar termostatele au garantie intre 3 si 5 ani.

4. Suport tehnic. Daca aveti nevoie de un ajutor in estimarea necesarului pentru proiect, incercati aplicatia DEVI HeatMap™ , care va va ghida in stabilirea dimensiunilor proiectului, alegerea produselor potrivite.

Despre Devi

Producatorul Danfoss al sistemelor DEVI este lider european in domeniul sistemelor de incalzire electrica prin pardoseala si in domeniul sistemelor exterioare pentru topirea ghetii si zapezii - pozitie pe care o ocupa datorita interesului pentru sistemele avansate, fabricate in cele mai avansate centre mondiale de competenta pentru incalzirea prin pardoseala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare