Amenajarea casei

#cuvertura #draperii #perdele #perdele-online.ro

Redecoreaza-ti casa cu perdele-online.ro

Te-ai plictisit de felul in care arata casa ta? Simti nevoia unei schimbari si nu stii exact de unde sa incepi? Solutia este by Tak Decor, un magazin online care iti ofera o gama variata de si textile de casa.

Dormitorul tau va arata altfel daca de iti vei cumpara o noua pentru pat.

Am ales pentru tine modelul Martina pe alb, cu motive florarale maro, produs de Reig Marti (Spania). Cuvertura este matlasata, cu doua fete, reversibile si este disponibila in mai multe dimensiuni: 485 lei (235 cm x 270 cm), 512 lei (250 cm x 270 cm), 583 lei (280 cm x 270 cm).



Am gasit cuvertura potrivita si pentru patul copilului tau. Este vorba despre modelul Yaima, cu dimensiunile 180 cm x 270 cm si compozitie de 100% bumbac. Pretul este de 220 lei (include si fata de perna).



Avem solutii si pentru salteaua patului. Iti recomandam o husa impermeabila care protejeaza salteaua impotriva diverselor lichide ce pot patrunde in compozitia ei. Are compozitie 100% bumbac, ce impiedica transpiratia puternica. In functie de dimensiuni, preturile pornesc de la 45 lei si pot ajunge la 100,1 lei.

Casa ta va arata senzational daca iti vei schimba si draperiile. Poti opta pentru draperiile Byblos, produse de Reig Marti (Spania). Materialul de contine 100% poliester , are o latime (inaltime) de 280 cm si o de 182 g/mp. Pretul lor este de 150 lei.
 

Despre perdele-online.ro


Conceptul perdele-online.ro by Tak Decor reprezinta o abordare diferita fata de tot ce gasesti pe piata online de perdele si textile de casa. Poti naviga in acest magazin online fara nici un stres cauzat de vanzatoarea grabita din fata dvs., de grija locului de parcare sau de inghesuiala din magazinele de specialitate.

Intotdeauna perdele-online.ro by Tak Decor se va stradui sa ofere cele mai bune preturi de pe piata si sa pastreze calitatea serviciilor la cel mai inalt nivel. Practic, perdele-online.ro este designerul tau personal, disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, indiferent de vreme si de starea lui de spirit. Un simplu telefon sau email si te va ajuta oricand sa iei decizia cea mai buna.

Toate materiale folosite sunt de buna calitate, provenind de la producatori din Spania, Franta sau Germania, cu zeci de ani de experienta, cu colectii reinnoite in fiecare an si cu participari la cele mai importante evenimente de profil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare