Amenajarea casei

#depozite #spatiu #debara #locuinta

Recastiga-ti spatiul de locuit!

De nenumarate ori ti s-a spus ca pentru a avea o casa confortabila este bine sa scapi de lucrurile inutile. Cu toate acestea, multe dintre ele sunt de calitate si pot fi folosite in viitorul apropiat. Astfel, problema spatiilor de depozitare devine din ce in ce mai presanta. Euroministorage iti ofera solutia!


Sunt multe situatii in care iti doresti un spatiu in care sa depozitezi obiectele pe care nu le mai folosesti pe moment. Fie ca iti renovezi casa, fie ca ai primit o mostenire sau pur si simplu vrei sa eliberezi spatiul, incerci sa gasesti o solutie cat mai buna pentru a depozita totul. In mod normal balconul, garajul sau debaraua sunt anexele cele mai incarcate, insa rolul acestora este cu totul altul.

Euroministorage vine in ajutorul tau cu o solutie extrem de inteligenta si practica. Poti inchiria un spatiu intre 1 mp si 35 mp pe care il poti folosi pentru depozitare. Impacheteaza totul cat mai atent pentru a ocupa un spatiu cat mai mic. Alege apoi suprafata de care ai nevoie si perioada pentru care vrei sa inchei contractul (minim o luna).

Trebuie sa stii ca ai acces permanent la boxa inchiriata si ca aceasta va fi supravegheata cu ajutorul unei camere video. De asemenea, bunurile tale vor fi asigurate la incheierea contractului, iar boxa va fi incuiata cu un lacat unicat, a carui cheie o vei avea doar tu.

In plus, intregul spatiu este dotat cu sisteme de supraveghere si alarme pentru a evita orice pericol. Mai exact, poti aduce aici toate acele obiecte care te incurca in casa, avand siguranta ca nu le pierzi si nu se deterioreaza. In plus, le poti refolosi de indata ce ai nevoie de ele.

Specialistii euroministorage iti ofera numeroase sfaturi despre cum trebuie sa impachetezi economic, avand la dispozitie cutii, folii si accesorii pentru impachetat. De asemenea, poti achizitiona separat si lacate ce ofera un grad ridicat de siguranta. In acelasi timp euroministorage poate oferi consultanta si subcontracta firme specializate in mutari .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului