Amenajarea casei

#mobila veche #amenajarea casei #reamenajare #mobila zgariata

Reamenajarea casei nu trebuie sa fie scumpa

Reamenajarea casei tale nu trebuie sa fie intotdeauna scumpa. Sunt mai multe moduri de a ii da casei tale o noua fata, fara sa cheltuiesti prea multi bani. Iata cateva schimbari minore cu impact puternic pe care le poti face chiar acum.

1 Acopera o usa urata sau veche cu taieturi din reviste de moda. Incearca sa acoperi tot, chiar daca iti va lua ceva timp. Taie intai bucati din pagini de revista si apoi lipeste-le cu lipici dublu adeziv fara sa lasi loc liber intre ele.

2 Cumpara o cutie de vopsea lavabila intr-o culoare spectaculoasa si vopseste cu ea peretele cel mai expus al casei. Nu e greu deloc, iti trebuie doar trafalet, cateva ziare ca sa nu faci mizerie in jur, o scara si multa rabdare.

3 Scapa de mobila in plus. Multe case ajung sa fie pur si simplu intunecate si neaerisite din cauza pieselor de mobilier prea mari si prea multe. Scapa de tot ce e vechi, stricat, zgariat, scartaie, nu-i gasesti niciodata locul potrivit si nici nu are vreo utilitate deosebita. Pastreaza doar piesele de mobilier strict necesare si care iti fac placere sa le ai.

4 Cauta o rama de oglinda spectaculoasa. Daca vrei sa actualizezi o oglinda veche, adauga-i o rama deosebita. Cauta in magazinele cu piese de mobilier sau decoratiuni pana gasesti o rama groasa, din lemn sau fier. Incearca si la outleturi sau depozite cu piese din colectii vechi, nevandute inca.

5 Cumpara materiale textile atragatoare. Te vei gandi mai tarziu ce faci cu ele. Se pot transforma usor in servete de pus pe masa, fete de perne, covorase, husa pentru scaun vechi sau chiar perdelute pentru fereastra de la baie sau bucatarie.

6 Inrameaza tot ce ti se pare deosebit. Daca ai gasit o fotografie veche cu o colectie de fluturi, mergi cu ea in gaseste-i o rama deosebita ca sa te poti bucra de ea mereu.
Desenele naive ale copiilor merita sa fie puse in rama pentru a-i face pe acestia mandrii de reusita lor. Lasa-ti creativitatea sa lucreze in moduri neasteptate.

7 Realizeaza aranjamente de flori, crengute si frunze adunate din natura. Este unul dintre cele mai simple moduri de a aduce natura la tine in casa si de a te asigura ca toata lumea iti va remarca si lauda talentul artistic.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea