Amenajarea casei

#decoratiuni #amenajare casa #rafturi perete

Rafturi de perete "plutitoare" pentru un decor aerisit

O camera aglomerata iti produce mult disconfort, nu te ajuta deloc sa fii productiv si nu ofera nici cel mai aerisit decor din lume. Probabil ca ai "sufocat" spatiul cu piese de mobilier incarcate de obiecte diverse sau dispui de foarte putin spatiu. Oricare ar fi motivul, cateva rafturi de perete "plutitoare" pot fi solutia ideala in mentinerea unui aspect elegant al incaperilor.

Daca ai nevoie de spatii de depozitare suplimentare, dar si de noi modalitati de a decora peretii liberi, asa-zisele rafturi "plutitoare" pot transforma orice casa intr-un spatiu interior aerisit, modern si foarte stilat.


Avantajele rafturilor "plutitoare"

Rafturile plutitoare sau suspendate sunt cea mai buna cale de a optimiza spatiul dintr-o incapere, folosind peretii liberi ai locuintei. Ele te ajuta sa mai eliberezi locul de depozitare al dulapurilor cu usi, pe care il poti folosi pentru obiectele de care ai nevoie mai rar.



Cadourile ornamentale pe care le-ai primit de-a lungul timpului pot fi puse in valoare cu ajutorul rafturilor suspendate, contribuind masiv la estetica designului interior. Iti poti aseza in ordine colectia de CD-uri si DVD-uri, cartile preferate sau alte materiale de studiu.



In bucatarie, vesela si argintaria preferate pot fi aranjate frumos pe rafturi suspendate. In baie, ai intotdeauna nevoie de spatii de depozitare suplimentare pentru obiectele de igiena, lumanarile parfumate sau articolele decorative.




Materialele recomandate pentru rafturile "plutitoare"

Materialele ideale pentru rafturile suspendate difera in functie de locul in care le montezi. De pilda, in bucatarie poti opta pentru rafturi din granit sau marmura, care sa se asorteze cu blatul de bucatarie.

[[//www.bidmyreno.com/blog/wp-content/uploads/2013/03/marble-floating-shelves.jpg]]



Rafturile suspendate din inox se incadreaza perfect intr-o bucatarie amenajata in stil industrial, care sa sugereze atmosfera unei bucatarii profesioniste.



Rafturile "plutitoare" din lemn sunt compatibile cu orice incapere, daca sunt in ton cu mobilierul, iar cele din sticla se potrivesc in general livingului, dormitorului sau bucatariei. Rafturile din plastic colorate sunt ideale pentru camera copiilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea