Amenajarea casei

#parchet ieftin #parchet #parchet de calitate

Rafinament si eleganta oferit de noile produse marca Decolandia

Elegant dar si de un bun gust desavarsit, parchetul masiv reprezinta un element demn de amenajarile interioare de inalta clasa. Lemnul, un material utilizat de secole intregi reprezinta varianta cea mai optima mai ales atunci cand vine vorba despre punerea in valoare a caselor restaurate. Cu toate ca parchetul din lemn masiv este caracteristic unui stil de amenajari mai opulent, acesta poate pune intr-o lumina favorabila orice stil pentru care s-ar opta in materie de design interior.

 

Amintind de nobilimea franceza din perioada secolelor XVII – XVIII, parchetul din lemn masiv a devenit popular o data cu raspandirea covoarelor persane de lux si a tapiseriilor tesute cu matase. La vremea respectiva parchetul masiv era considerat ca o adevarata opera de arta datorita finisajelor ce o caracterizeaza. Incet acestea au devenit piesa de rezistenta in amenajarile interioare si, la fel ca si atunci sunt la fel de cautate si apreciate, daca nu mai mult.

Revenind in secolul nostru, parchetul masiv atinge o noua semnificatie in ceea ce priveste amenajarile interioare prin intermediul magazinului Decolandia ce promite sa revolutioneze aceasta piata a parchetului.

Estetica deosebita oferita de parchetul masiv

Avand un aspect de neegalat, finisajele parchetului masiv din stejar aduc cu sine o schimbare mai mult decat bine venita, pastrand un aspect natural si atractiv. Cat despre montaj nu se poate mentiona decat ca este foarte usor de realizat.

Senzatia de caldura si de familiaritate care cuprinde pe oricine atunci cand raza sa vizuala ia contact cu parchetul masiv reprezinta primele sentimente pe care le simte legat de acest produs.

Noul magazin Decolandia promite sa aduca in lumina parchetul masiv dar si sa ofere o accesibilitate mai ridicata asupra produselor oferite. Placile lungi si elegante din lemn masiv vor putea oferi intregului design interior un aspect deosebit dar pe langa acest aspect numeroasele avantaje pe care le prezinta, le fac perfecte ca investitii pe termen lung.

Avantajele si montajul parchetului masiv

Avantajele pe care le prezinta parchetul masiv nu sunt nici acestea de neglijat. Prezinta o rezistenta ridicata la uzura si variatii de temperatura, asadar sunt solutia ideala pentru zonele caracterizate prin conditii meteorologice nefavorabile si in permanenta schimbare.

Aspectul estetic al acestui tip de parchet este dictata de esenta din care este realizata si, imbunatatirea acestuia se face prin raschetare si aplicarea pe suprafata a unui nou strat de finisaj. Un montaj adecvat depinde si de experienta profesionistului care realizeaza asemenea lucrari intrucat numai printr-un montaj corect se poate obtine durabilitatea parchetului.

Daca tot s-a pomenit de duritatea esentei lemnului din care este fabricat parchetul masiv, se poate spune despre acesta ca variaza de la o specie la alta dar, dupa cum s-a mentionat mai sus, chiar si esentele moi precum bradul, daca sunt montate corect pot sa reziste zeci de ani fara a fi necesare interventii.

Detaliile fac diferenta

Atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui produs de calitate nu trebuie sa se faca rabat la pretul pe care il au in general. Meticulozitatea cu care este lucrata fiecare placa de parchet stratificat ofera perfectiune si totodata usurinta in montaj la final obtinandu-se rezultate spectaculoase in design-ul interior.

Cu toate ca acest parchet masiv pare mai mult sa ofere o imagine perfecta pentru resedintele care au un design interior mai opulent, nu este exclus sa se utilizeze si pentru abordari mai moderne. Desigur, toate aceste detalii pe care le ofera parchetul masiv ofera multiple avantaje si, oricine cauta produse de cea mai buna calitate realizate la cele mai inalte standarde poate sa se orienteze catre magazinele Decolandia care au introdus recent pe piata noi modele de parchet finisat. In concluzie se poate spune ca oferta variata de la magazinul Decolandia ce si-a deschis portile pentru profesionistii in amenajari interioare si nu numai, ofera o gama de produse pe care oricine poate sa le ia in calcul.

Daca pana in prezent piata parchetului masiv nu oferea suficiente calitati care sa intruneasca standardele de perfectiune, iata ca Decolandia reuseste sa sparga tiparele si sa aduca un nou concept pe care sa il puna la dipozitia clientilor sai. In acest fel, oricat de inalte ar fi standardele sau exigentele asteptate, oricine reuseste sa gaseasca parchetul potrivit pe care sa il incorporeze in amenajarile interioare.

Daca la inceput nu a fost vorba decat despre o popularitate a parchetului masiv datorita opulentei caracteristice secolelor XVIII – XIX, iata ca astazi abordarea in materie de design interior ofera noi concepte si idei provocatoare pentru punerea in valoare a resedintelor.

Avantajele, calitatile deosebite pe care le prezinta dar si abordarea conceptuala moderna face din parchetul masiv alegerea perfecta pentru amenajarile interioare si, se vor obtine astfel rezultate spectaculoase si durabile. Cu toate ca pe seama parchetului masiv se vehiculeaza tot felul de idei preconcepute acestea pot fi usor dezmintite pentru ca la final sa ofere elementul cel mai important in alegerea tipului de parchet si anume durabilitatea.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului