Amenajarea casei

#locuinta #design interior # amenajare locuinta #decorare locuinta

Proiecte de interior: solutii practice, ieftine si distractive pentru decorarea locuintei

Decorarea casei inseamna munca multa, creativitate, timp pierdut, insa, mai presus de toate, este o activitate placuta care te relaxeaza. Cele mai bune proiecte pentru amenajarea locuintei tale pot fi realizate chiar de tine, folosindu-te de obiectele din casa carora nu le gasesti utilitatea.

Daca faci din amenajarea casei un hobby, chiar daca nu este unul de durata, vei reusi sa schimbi aspectul casei, sa te relaxezi, sa-ti pui imaginatia la treaba si, nu in ultimul rand, sa creezi decoratiuni surprinzatoare.


Creativitate si flexibilitate

Ideile tale nu sunt batute in cuie, ele pot fi adaptate pe masura ce decorezi. Poate o decoratiune facuta special pentru sufragerie se va potrivi mai bine in camera copilului sau un proiect pentru baie se transforma intr-unul pentru dormitor. Din acest motiv, este important sa fii flexibil si sa accepti cu placere schimbarile.


Economii si distractie

In plus, realizarea unor proiecte decorative te va ajuta sa economisesti bani, intrucat sunt foarte multe lucruri pe care le poti face singur. De exemplu, pictarea camerei copilului poate fi o activitate interesanta pe care sa o faceti impreuna. Astfel, te vei distra, vei economisi bani si vei decora in acelasi timp.


Proiecte noi, lucruri vechi

Reconditionarea unei piese de mobilier este o alta activitate decorativa care te poate ajuta sa economisesti bani si sa schimbi designul casei. Un scaun pictat sau o noptiera inflorata sunt cateva idei care sa te ajute sa decorezi casa, fara sa cheltuiesti bani.



Obiectele de prin casa pe care nu le mai folosesti pot deveni decoratiuni uimitoare. Borcanele se pot transforma in lumanari sau in rame foto, CD-urile pot deveni rafturi pentru produsele din baie si o cutie veche din lemn se poate transforma intr-un dulap pentru holul de la intrare. Prin urmare, cu putina imaginatie, fiecare obiect, despre care crezi ca nu-ti mai foloseste la nimic, se poate transforma intr-un accesoriu decorativ surprinzator.



Spatiile mai putin atractive din casa capata, cu ajutorul proiectelor decorative, o noua forma si astfel intregul design al locuintei devine mai interesant si placut.



Sursa foto: 1001consejos.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului