Amenajarea casei

# proiectare viitor # smart home concept #Smart Home

Proiectarea casei, proiectarea viitorului - Smart Home Concept va poate inspira

Casa mult visata nu este in orice caz numai despre acea locatie impunatoare, cu cel putin un etaj, unde florile decoreaza terasa. Suntem diferiti si cu nevoi pe masura de diferite, astfel incat proiectul de casa atunci cand il alegeti trebuie sa corespunda cu multiple preferinte. Nu exista un tipar pe care toata lumea sa il respecte. Deci proiectul de casa nu inseamna doar o schita, ci un plan complex ce include si organizarea interioara, compartimentare bine gandita.

 

Veti gasi multiple oferte de proiectare case, insa nu oricine va flutura o oferta inseamna ca si stie si intelege ce va doriti. Asadar poate ca veti aprecia mai mult pe cei care nu doar ca va ofera un proiect de casa, ci il si modifica dupa nevoi. Acestia sunt Smart Home Concept, firma de proiectare de constructii civile. Serviciile lor complexe si conexe va sunt de ajutor. Veti gasi aici de la arhitecti la specialisti in design interior, consultanti in urbanism si pe partea tehnica, cei care va pot oferi personal calificat implicit pentru expertizele tehnice sau pentru a urmari evolutia pe santier.

Cum arata casa ideala

Preferati sa vizionati proiecte de casa care sa va inspire, in functie insa de tipul de teren pe care il detineti, caci acesta este si punctul de plecare. Fie ca vorbim despre modele de case fara etaj cu terasa sau cele cu mansarda, cele in sistem duplex sau nu, cei de la Smart Home Concept detin un portofoliu vast de oferte. Oricare ar fi alegerea, modificarile aduse ulterior pot fi realizate netaxabil, atat timp cat mentineti suprafata totala de construire.

Poate ca nu este gresit sa analizati ideea de casa cu terasa si curte generoasa. Altfel casa ar arata ca o cutie si locuitul la bloc este suficient ca va limiteaza astfel. Spatiile de tranzit, accesul la gradina, la verdeata este unul din motivele pentru care va doriti casa.

Ganditi compartimentarea din perspective multiple: poate ca apare si un copil sau mai multi, spatiu dorit suficient si pentru oricine din familie, oaspeti, iar totul gandit sa va avantajeze. Adica mizati pe stilul de viata pe care il aveti, altfel casa nu are cum sa va fi pe plac daca este doar estetic atractiva si nu si practica.

Casa cu etaj sau fara?

In ambele cazuri vorbim despre avantaje si dezavantaje. Casa cu etaj are nevoie de o amprenta mai mica la sol, deci este alegerea ideala pentru cei care detin un teren de dimensiuni reduse. Astfel de case pot fi exploatate mai mult pe inaltime si aici din nou un avantaj este ca la etaj incaperile vor avea aceeasi suprafata ca la parter. In cazul caselor cu mansarda spatiile de aici vor fi mai restranse decat suprafata casei jos.

Tineti cont de toate detaliile de arhitectura, implicit de arhitectura de interior. Rasfoiti catalogul amplu al celor de Smart Home Concept si descoperiti ce va place.

Contact:

0721 965 884 / 0728 407 562

office@smarthomeconcept.ro

Sursa foto: smarthomeconcept.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului