Amenajarea casei

#prosoape #lenjerie de pat #produse lasarito # lasarito # produse copii

(P) Produsele Lasarito, alegerea ideala pentru confortul bebelusului tau!

Inca din primele clipe de viata, un bebelus are nevoie de atingerea delicata si de siguranta pe care i-o ofera imbratisarea mamei sale. Produsele Lasarito reprezinta alegerea ideala pentru parintii aflati in cautarea unor hainute confortabile, sigure si moi pentru micutul lor. De la bavete la prosoape si lenjerie de pat, Lasarito ofera o gama bogata de produse de calitate pentru ca micutul sa fie sanatos si fericit!

Lasarito ofera o gama larga de produse premium, create cu dragoste si atentie pentru cei mici, ce include bavete, prosoape, halate de baie si lenjerie de pat, confectionate din bumbac 100%. Utilizate in fiecare moment, produsele Lasarito ii asigura bebelusului starea de bine si confortul atat de necesare pe durata intregii zile, dar si in timpul somului.

Produsele sunt viu colorate si decorate cu broderii si pot fi cadouri perfecte pentru micuti la aniversari si alte ocazii speciale. Toate produsele pot fi achizitionate de pe site-ul Lasarito.ro, prin plasarea unei comenzi online.
 

Bavete Lasarito pentru mese vesele si colorate


Fiecare masa a bebelusului tau este un prilej de bucurie! Pentru a-i proteja hainutele de petele nedorite, investeste intr-o baveta vesela din colectiile Lasarito, pentru fetite si baietei, cu margini colorate si broderii haioase.

Bavetele din colectii precum Thomas, Boy Blue, Pink Girl sau Little Train sunt confectionate din bumbac 100% la exterior si sunt captusite cu PVC pentru a le asigura durabilitatea. Bavetele au un sistem de prindere cu capsa, astfel incat atasarea si desprinderea lor sa fie floare la ureche!
 

Prosoapele si halatele Lasarito - o adevarata imbratisare de bumbac


Prosoapele Lasarito ofera mangaieri dulci micutului tau dupa fiecare baita! Confectionate, la randul lor, din bumbac 100%, prosoapele sunt disponibile in diferite modele si marimi, albe, simple, sau cu desene ori broderii dragalase, atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Totodata, prosoapele cu gluga sunt alegeri practice pentru micutii de pana la 1 an.

Halatele Lasarito reprezinta finalul calduros si moale al fiecarei baite a copilasului tau! Dupa ce ii alinti pielea catifelata cu prosoapele moi din bumbac, il poti imbraca intr-un halat pufos, alb sau vesel colorat. Halatele din colectiile Lasarito pot fi luate cu incredere si la piscina ori la plaja.
 

Lenjeria de pat Lasarito pentru vise linistite


O zi plina de evenimente din viata unui copilas se incheie cu un somn odihnitor si linistit. Lasarito te ajuta sa ii asiguri micutului tau un somn dulce prin intermediul produselor sale de calitate, din care nu lipsesc sacii de dormit, lenjeriile si protectiile de pat.

Confectionate din materiale sigure, atent alese, produsele marca Lasarito ii vor oferi micutului tau un somn adanc, cu vise colorate, la finalul unei zile bogate in descoperiri si aventuri.

Produsele pentru somn sunt incluse in colectii pentru baietei si fetite si pot fi asortate celor din colectiile de bavete, prosoape si halate, cum ar fi Ducks Blue, Thomas sau Little Train.

Foto: lasarito.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare