Amenajarea casei

#lemn #abajur #solnita # lustre #leagan din lemn #decoratiuni

Produse din lemn natural perfecte pentru o casa confortabila

Una dintre tendintele actuale in decorarea casei implica folosirea extensiva a lemnului natural. Acest material versatil se poate infiltra in toate colturile casei, contribuind la conturarea unui camin calduros, primitor si confortabil. Daca esti in pana de inspiratie, iti propunem noi o serie de produse decorative din lemn natural pe care le poti insera cu succes in caminul propriu.

1 Lustre cu abajur din lemn

O lustra cu abajur din lemn se poate dovedi o achizitie inspirata daca locuinta ta este amenajata discret, cu atat mai mult cu cat un astfel de produs din lemn natural poate deveni cu usurinta punctul focal al unei incaperi.

Iti propunem sa te orientezi catre un set inedit de lustre cu abajur din lemn de stejar, disponibil la pretul de 169 dolari pe site-ul Westelm.com.

2 Solnita si pipernita din lemn

Doua produse care isi gasesc utilitatea in bucatarie, dar care pot deveni cu usurinta si obiecte decorative, sunt o solnita si o pipernita din lemn. Un astfel de set, potrivit pentru un living stilat, poate fi comandat de pe site-ul Etsy.com (165 dolari), de pe contul utilizatorului Teal & Gold.



Produse de acelasi tip, mai la indemana, se gasesc si in magazinele de decoratiuni pentru camin din tara. Spre exemplu, poti cumpara un set cu solnita si pipernita, prevazuta cu rasnita, la pretul de 37,99 lei.



3 Betisoare chinezesti din lemn

Betisoarele chinezesti din lemn nu vor deveni neaparat obiecte decorative in locuinta ta - insa pot da un plus de culoare si inventivitate unei mese obisnuite, daca alegi sa le vopsesti capetele in nuante vii.

Drept inspiratie iti pot sta betisoarele chinezesti din lemn natural disponibile pe site-ul Etsy.com. Se gasesc si la noi in magazine la pretul de 5,99 lei.



Nu uita sa iti completezi colectia de accesorii de bucatarie din lemn natural cu produse precum linguri si alte tacamuri din lemn, tocator din lemn sau boluri din lemn, toate achizitii perfecte pentru un camin traditional.

4 Leagan din lemn

Vrei sa le oferi copiilor tai sansa de a se bucura de aventurile pe care le-ai experimentat tu in copilarie? Atunci nu ezita sa investesti intr-un leagan simplu, din lemn natural, pe care il poti monta in curtea ori gradina casei.

Daca nu iti doresti sa il mesteresti chiar tu, il poti comanda gata asamblat de pe site-ul RedEnvelope.com, contra sumei de 99,95 dolari.



Sursa foto: westelm.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului