Amenajarea casei

#amenajare casa paste #decor Paste #decoratiuni de paste #paste

Primavara aceasta toata lumea trebuie sa aiba in casa un pomisor de Paste

Pomisorul de Paste aduce bucurie si speranta in casele oamenilor. De aceea este important ca mai ales in aceasta primavara sa ne decoram casa de Paste.

Traditia pomilor de Paste a inceput cu secole in urma in Germania. A fost preluata rapid de suedezi. In secolul XX, pomisorii de Paste faceau furori in toata lumea, iar in prezent se regasesc in decoratiunile specifice sarbatorii din intreaga lume.

Un alt aventaj este ca nu trebuie sa cheltui bani pentru a crea o astfel de decoratiune. Ai nevoie doar de niste crengi, oua din plastic sau poliester sau din hartie si vopsea. Iata cateva idei de pomisori de Paste din care sa te inspiri.

1. Pom de Paste cu oua din hartie creponata

Ouale din hartie creponata sunt usor de realizat acasa. Alege hartia creponata in culorile dorite si creeaza cu ajutorul acesteia oua de Paste. Agata apoi oula cu ajutorul undei panglici in crengile de copac, precum in imagine. Bucura-te de un copacel de Paste unic, care-ti va inveseli caminul.

2. Arborele de Paste cu oua roz

Acest pomisor te duce cu gandul la bucurie si speranta. Crengile au fost puse intr-o galeata retro, cu nisip. Pe ramuri au fost agatate oua din plastic vopsite in nuante de roz, si auriu.

3. Capacul de Paste al copiilor

Cei mici pot contribui la crearea decoratiunilor. Din hartie, sau carton pot decupa forme ovale, care sa fie asemanatoare oualor. Le pot picta sau decora cu orice isi doresc. La final algata operale lor de arta intr-un pom improvizat din cateva crengi decorative, precum cel din imagine.

4. Pom de Paste cu oua naturale

Daca nu ai copii, sau animale de companie, acest pom de Paste cu oua naturale va fi un element decorativ care-ti va aduce bucurie. Vopseste ouale in mod traditional, cu vopsea naturala. Dupa ce se usuca leaga-le cu o panglica si asaza-le in pomisorul de Paste. Vei avea insa nevoie de crengi mai solide, care sa sustina greutatea oualor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea