Amenajarea casei

#copacel paste #decoratiuni paste #paste

Pregateste-te pentru Paste! Cum sa-ti decorezi casa cu un copacel special

Pastele este tot mai aproape. Pregatirile incep deja in multe dintre casele romanilor. Si cum in ultimii ani decoratiunile de Paste au prins tot mai mult contur si la noi, este momentul sa te apuci de pe acum sa creezi decoratiuni speciale pentru Paste. Copaceii decorati cu oua sunt cei mai apreciati! Iata cateva idei de decorare a copaceilor de Paste din care sa te inspiri.

1. Un pomisor de Paste din galeata

Ouale de Paste vin in tot felul de dimensiuni, culori, forme si desene care ii distreaza atat de mult pe copii. Un copac dragut si creativ intr-o galeata, ar fi un cadou minunat pentru copii si este destul de simplu de facut. Doar cu panglica, iepurasi adorabili, paie si o galeata, poti adauga o nota copilareasca unui pomisor de Paste.

2. Pomisorul pastelat din jeleuri

Cine spune ca nu ai voie sa te joci cu mancarea ta? Un copac frumos din jeleuri pastelate in locul oualor, este atat de unic si atragator.

3. Un copac de vis natural, minimalist

Nu trebuie intotdeauna sa ajungi in varf atunci cand este vorba de decorarea unui copac de oua de Pasti. Asa cum se spune, mai putin este mai mult si acest lucru nu ar putea fi mai adevarat cu un copac natural simplu. Si pentru un efect mai mare, poti sa ii adaugi oua infipte alaturi de frunze.

4. Suportul de bijuterii

Titlul spune totul aici cu acest pomisor. Nu este nimic mai bun decat o ideea de a lua un suport de bijuterii in forma de copacel pe care sa atasezi oua de Paste colorate.

5. Arborele de panza

Un copac fermecator este cel dintr-un material versatil pe care il ai tot timpul anului, dar decorarea cu oua festive distractive face totul mult mai interesant! Adu acest copac la viata cu doar cateva oua simple, colorate si te vei afla pe drumul spre o piesa decorativa si festiva pe care o poti decora din nou si din nou.

6. Materiale ramase

Nu sunteti sigur ce sa faceti cu toate resturile de materiale ramase din proiectele vechi? Aduna-le pe toate pentru a crea o capodopera unica! Decoreaza un copac distractiv folosind acele materiale. Vei fi uimit ce pomisor superb de Paste ai realizat din materiale pe care nu stiai la ce sa le folosesti.

7. Inspiratii de la tara

Decorul fermei devine din ce in ce mai popular in aceste zile, deci este intotdeauna placut sa gasim acele mestesuguri inspirate de la tara, care arata excelent cu decorurile de interior existente.

8. Pietricele stralucitoare

Posibilitatile sunt nesfarsite in aceasta perioada ploioasa. Puteti folosi pietricele stralucitoare pe care sa le lipesti pe un carton, taiat sub forma de ou. Pur si simplu, atarna creatiile pe copac si plaseaza produsul final langa o fereastra, pentru a putea bate lumina.

9. Bile de plus sau bumbac

Ai deja o planta sau un copac existent acasa care este gata pentru o transformare? Cu ajutorul unor bile de plus, poti crea un copac perfect. Realizat cu bile de 2 cm de plus sau bumbac, aceste ornamente sunt minunate pentru decorarea pe tot parcursul anului. Alegeti intre un set curcubeu sau un set multi-color.

 

Sursa foto: homebnc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului