Amenajarea casei

#casa #storcator citrice #produsemenaj.ro #masina taitei #masina carnati

Pregateste-te de sarbatori alaturi de produsemenaj.ro

Pregateste-te de sarbatori alaturi de produsemenaj.ro

ADVERTORIAL

Perioada de sarbatori se apropie fulminant, pentru a-ti imbogati casa cu miros delicios de friptura si cozonac. Pana sa te bucuri de masa de Craciun alaturi de cei dragi, ai de infruntat "traditionala" curatenie generala si sesiuni de gatit interminabile. Propune-ti ca anul acesta sa inchei cu brio aceste probe de foc, apeland la cateva arme pretioase pe care produsemenaj.ro ti le pune la dispozitie: o masina de carnati si de tocat carne, un storcator de citrice usor de folosit, scaune pentru copii pe masura lor sau o masina de taitei despre care nici nu stiai ca iti poate fi atat de utila.

Pregatirile pentru sarbatori nu sunt niciodata floare la ureche, mai ales daca nu esti "dotata" cu ustensile care sa faca munca mult mai usoara. Masina de carnati si masina de carne tocata te scuteste de multa truda suplimentara, masina de taitei te ajuta sa oferi familiei tale o supa 100% sanatoasa, iar storcatorul de citrice te scoate din incurcatura atunci cand vrei sa iti servesti musafirii cu o bautura minunata. Unde mai pui ca prichindelul tau poate sa se distreze cu oaspetii de aceeasi varsta cu el, organizand o masa a piticilor cu scaune de copii colorate?

Iata ce produse utile si accesibile am gasit pentru tine in magazinul online produsemenaj.ro, care iti daruieste anul acesta solutii eficiente pentru pregatirile de sarbatori, la preturi avantajoase.


1. Masina taitei


Daca nu ti-ai dotat inca bucataria cu o masina taitei, sarbatorile iti ofera prilejul sa te convingi de toate avantajele ei. Pentru doar 79 RON, pret pus la dispozitie de produsemenaj.ro, aparatul poate sa prepare pentru tine taitei clasici/cu lapte/cu branza, budinci, spaghetti, aluat pentru lasagna etc, la dimensiunea dorita. Este foarte usor de folosit, rezistenta si se curata fara dificultate. O poti face cadou unei alte gospodine dedicate si mai scapi de inca o grija de sarbatori!


2. Masina de carnati si de tocat carne


Anul acesta, masa ta de sarbatori poate sa fie 100% bio. Procura carne din surse sigure si foloseste-te de masina de carnati si tocat carne Peterhof, disponibila pe produsemenaj.ro la pretul de 220 RON. Fabricata din otel inoxidabil si cu o capacitate de 3 kg, iti este esentiala de sarbatori!


3. Storcator citrice


Doza ta zilnica de vitamina C si deliciul musafirilor sunt doua deziderate posibile cu ajutorul unui storcator citrice eficient, pentru care poti plati doar 75 RON daca vizitezi magazinul produsemenaj.ro. Utilizabil manual, storcatorul Peterhof PH-1211 prepara instant suc de portocale, lamaie si grapefruit.


4. Scaune copii


La reuniunea de sarbatori, copiii pot sa stea la propria lor masa de juniori, mult mai distractiva decat cea a adultilor. Ideale pentru petrecerile de acasa, crese sau gradinite, o serie de scaune copii colorate, stabile si sigure pentru cei mici (sunt confectionate din plastic rezistent), sunt disponibile pe produsemenaj.ro la pretul de 45 RON/bucata.


5. Dulap plastic pinguin


Stii cum poti mentine aspectul curat al casei tale mult mai usor? Cu un dulap din plastic aspectuos, in care poti depozita rapid jucarii, pantofi, haine, maruntisuri sau alte obiecte care stau de regula in dezordine. Noua ne place modelul "pinguin" oferit de produsemenaj.ro, la pretul modic de 90 RON.


6. Cos gunoi inox cu pedala


Pana si banalul cos de gunoi participa la mentinerea curateniei la bucatarie. Alege un model din inox cu pedala, pentru depozitarea rapida si igienica a deseurilor. Gasesti varianta perfecta pe produsemenaj.ro, la pretul de 95 RON.



 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele