Amenajarea casei

#locuinta #petrecere #amenajarea locuintei #sfaturi practice #petrecere aniversara

Ponturi de amenajare a locuintei pentru o petrecere aniversara

Petrecerile aniversare sunt un prilej de a fi alaturi de familie si prieteni, de aceea, pentru ca acestia sa se simta bine, este important ca petrecerea sa fie pe placul lor. Organizarea unui asemenea eveniment nu trebuie sa fie o povara, ci o activitate simpla si distractiva. Iti prezentam cateva ponturi pentru amenajarea locuintei cand organizezi o petrecere aniversara de neuitat.


Renunta la obiectele de mobilier inutile

Pentru o petrecere reusita, este nevoie de cat mai mult spatiu. Astfel, renunta la obiectele de mobilier care nu servesc niciunui scop, cum ar fi fotolii, masute de cafea sau televizorul. Muta-le intr-o camera apropiata pentru a elibera camera unde se va desfasura petrecerea.


Foloseste baloane pentru decorare

In functie de tema petrecerii poti alege culoarea si forma baloanelor. Daca organizezi o petrecere pentru un copil, poti folosi baloane de toate culorile, deoarece cei mici sunt incantati cand vad baloane colorate. Vor ajunge pana la sfarsitul petrecerii sa se joace cu ele, ceea ce inseamna reusita petrecerii.

Pentru petrecerea aniversara a unui adult, este indicat sa folosesti doar doua tipuri de baloane, pentru a nu incarca prea tare atmosfera. Alege culori complementare, care sa fie pe placul sarbatoritului.


Foloseste panglici pentru a inveseli atmosfera

Agata panglici colorate (spirale decorative) pe tavanul camerei, la ferestre si la tocul usii pentru a completa atmosfera de petrecere.


Foloseste flori colorate

Pentru un plus de culoare si veselie adauga flori multicolore pe mesele cu aperitive si bauturi din camera. Creeaza buchete mici din flori si adauga verdeata pe marginile vazei decorative.


Foloseste huse pentru scaune

Desi ai putea crede ca husele pentru scaune nu reprezinta un detaliu esential pentru organizarea decorului pentru o petrecere aniversara, in realitate, aranjarea lor in ton cu atmosfera petrecerii schimba radical aspectul locuintei. Alege huse in culori vii, care sa se adapteze dimensiunilor si particularitatilor scaunelor pe care le decorezi.

Sursa foto: csaladivilag.hu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare