Amenajarea casei

#plase plisse #plase insecte #plasa ferestre

Plasele de insecte, protectie pentru casa ta

Ferestrele, fie ele mici sau mari, sunt singura metoda de a lasa lumina naturala in casa ta. Ferestrele care se pot deschide sunt mult mai importante deoarece poti beneficia si de aer proaspat in acelasi timp. Intr-o zi frumoasa, in loc sa folosesti aerul conditionat, este mult mai bine sa deschizi fereastra decat sa respiri aerul recirculat pe care il confera acestea. Bineinteles ca este si mult mai eficient din punct de vedere al costurilor. Dar atunci cand deschizi fereastra ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa fii invadat de o gramada de insecte zburatoare. De aceea este foarte important ca atunci cand deschizi fereastra sa fii protejat de acestea, prin urmare sa ai instalate plase de insecte la geamuri.

Iata cateva motive pentru a iti instala plase plisse de insecte la ferestrele casei tale:

1. Pastreaza insectele in afara casei tale

Dupa cum spuneam mai devreme, sunt anumite lucruri in afara casei care trebuie sa ramana afara. Ultimul lucru pe care ti-l doresti sunt insecte care iti zboare prin casa. Sau chiar sa intre alte mici animale precum pasari sau altele ce se pot catara pe geamuri. Trebuie sa tii cont si de faptul ca o briza usoara iti poate aduce in casa nu doar aer proaspat, dar si praf sau lucruri similare. Din fericire plasele de insecte pot rezolva aceste probleme astfel incat tu te poti bucura fara griji de o zi frumoasa. Daca alegi un model de plase plisse de insecte, vei avea in plus avantajul unei deschideri si inchideri facile dar si mai eficiente decat a plaselor standard, batante.

2. Usor de curatat

Plasele de insecte sunt usor de instalat si de intretinut. Pentru a le curata nu ai nevoie decat de o solutie simpla de curatat, un amestec de apa cu putin detergent. Este recomandat sa scoti rama si sa le pui pe o suprafata ce poate fi udata. Clateste-le cu un furtun cu apa sau o poti face cu dusul. Odata uscate le poti reinstala cu usurinta la fereastra.

3. Protectie a casei fara a perturba privelistea

Avantajul de a scapa de musafirii nepoftiti precum tantarii, mustele, albinelele si altele nu este totdeauna suficient pentru a compensa o locuinta neaerisita sau intunecata. Ultimul lucru pe care il doresti este ca privelistea sa fie obstructionata de niste plase de insecte neatragatoare. Plasele de insecte plisse vin intr-o varietate de modele si culori, putand fi personalizate pentru orice casa sau apartament. Plasele de insecte moderne (precum cele plisse) sunt dotate cu o plasa de protectie mult mai subtire care te lasa sa te bucuri de priveliste pastrand in acelasi timp insectele afara.

Daca doriti sa mai multe informatii despre plasele de insecte, o puteti face pe siteul nostru, suntem unul dintre cei mai importanti producatori de plase plisse de insecte din Romania: analkodoors.ro/plase-plisate/.

Va putem pune la dispozitie si kit-uri de instalare sau ne puteti vizita in showroom-ul nostru din Jilava, Prel. Soselei Giurgiului 33A Judetul Ilfov. Oferta se adresează atat personelor fizice si juridice cat companiilor care doresc sa devina partenerii nostri pe partea de distributie. Suntem flexibili iar in functie de proiectul dumneavoastra se pot gasi solutiile potrivite.

Compania Analko are o experienta de peste 40 de ani in ceea ce priveste vopsirea in camp electrostatic, isi are originea in Grecia, in Romania fiind prezenta din 2004 – Analko Aluminium Industry. Pe langa domeniul principal, societata noastra va ofera produse de calitate cum ar fi: usi de garaj industriale si usi de garaj rezidentiale, rulouri exterioare suprapuse si rulouri aplicate, plase de insecte precum si automatizari. Va asteptam sa ne vizitati site-ul pentru mai multe informatii, website-ul analkodoors.ro este dedicat acestor produse, de asemenea pentru culori si mai multe informatii despre vopsitorie puteti consulta si website-ul analkoaluminium.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea