Amenajarea casei

# piscine casa #modele piscine #piscine

Modele de piscine luxoase. Pur si simplu iti taie respiratia cand le privesti

In timpul verii, nu exista nimic mai racoritor atunci cand arsita soarelui te copleseste, decat o balaceala intr-o piscina luxoasa.

Daca tocmai ai terminat constructia casei si te gandesti sa adaugi o piscina, insa nu te-ai hotarat ce model sa alegi, iata cateva idei de capodopere modern si refugii relaxante care ar putea sa te inspire sa plonjezi si sa inoti ore in sir

Piscina infinita

Piscinele infinite au fost si sunt inca in trendul modelelor de piscine luxuriante, adecvate  stilului arhitectural modern, minimalist, cu linii drepte; piscinele infinite au una sau mai multe laturi unde apa se revarsa peste margine, producand un efect vizual al unei ape care nu se sfarseste.  Astfel de piscine sunt indicate acolo unde exista o vedere panoramica a cerului sau a marii, pentru a crea iluzia ca piscina se intrepatrunde cu ele, deci indiferent de locatia casei tale, la munte, la mare, in preajma unei paduri, o piscina infinita poate fi alegerea ideala pentru a accentua cadrul natural in care este amplasata.

Piscina clasica

O piscina cu forme rotunde poate fi cea mai buna alegere pentru casa ta construita in  stilul unui castel frantuzesc clasic; imprejmuita de dale din piatra si plante ornamentale si iluminata cu spoturi subacvatice, o astfel de piscina poate fi punctul de atractie al unor petreceri elegante cu aperitive sofisticate si sampanie frantuzeasca.

 

Piscina din mijlocul naturii

Daca locul in care vrei sa amplasezi piscina este momentan aglomerat cu arbori seculari, nu te grabi sa defrisezi zona; o piscina cu linii drepte si trepte ingropate, inconjurata de pomi si vegetatie abundenta este solutia ideala cand vrei sa evadezi. Daca integrezi si un Jacuzzi in designul piscinei tale, vei obtine o oaza de liniste in mijlocul naturii, de care cu greu te vei mai desparti.

Piscina ingusta

Daca nu dispui de un spatiu vast, insa vrei totusi o piscina in curtea ta, ia in calcul o piscina ingusta si mai lunga, in care sa poti face ture de bazin asemeni unui inotator profesionist. Un astfel de model de piscina se potriveste oricarui stil architectural si poate fi o aparitie inedita la urmatorul gratar cu prietenii vara aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea