Amenajarea casei

#decorare casa # decorare pereti # picturi pereti

Picturi uimitoare pentru peretii casei tale in vara 2013

Vopsirea si decorarea peretilor dintr-o locuinta presupune o munca anevoioasa, insa rezultatul final va transforma total locuinta. In acest moment, exista foarte multi artisti care sunt dispusi sa se "joace" cu peretii din casa ta, dar si multe modele de autocolante care pot fi lipite pe pereti in cateva minute.

Descopera care sunt cele mai impresionante picturi si modele de autocolante pentru pereti, conform tendintelor verii.


Picturi in nuante pastel

Ce-ai spune de un perete plin de romburi pastelate? Culori precum roz, galben, bleu sau verde - toate in tonuri pastelate, te vor face sa te simti intotdeauna ca si cum ai fi in vacanta. Aceste culori iti vor transmite o stare de bine, insa se potrivesc locuintei tale doar daca mobilierul are o culoare deschisa (alb, bej, fildes etc.)


Desene pline de culoare

Daca in locuinta ta sunt doar doua culori neutre si iti doresti o pata de culoare, poti opta pentru vopsirea peretelui cu zeci de nuante aprinse, incepand de la roz, galben si verde, pana la mov, albastru si nuante electrice.

Peretele decorat in acest mod va fi atractia casei si vei fi apreciat de toti prietenii pentru curajul si originalitatea de care ai dat dovada.


Imagini care te duc cu gandul la vacanta

Vrei ca dormitorul tau sa fie o adevarata oaza de relaxare? Atunci lipeste pe unul dintre peretii camerei un poster imens cu o fotografie care sa te duce cu gandul la concediu. Poate fi vorba despre un sezlong pe o plaja cu ape limpezi si nisip fin, o cabana sau o partie de schi. Important este sa te reprezinte si sa iti confere o dispozitie psihica pozitiva.


Peretele decorat cu iarba

Nu este tocmai usor sa te bucuri de un peisaj verde in mijlocul orasului aglomerat. Sfideaza legile naturii, aducand peisajul verde in sanul caminului tau, lipind pe unul dintre peretii din living, un wallpaper cu multa iarba.

In general, verdele este culoarea ideala pentru spatiile in care se lucreaza intelectual, deoarece stimuleza gandirea si imaginatia. Astfel, poti pune un astfel de poster si in birou!



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului