Amenajarea casei

#amenajarea casei #decor casa # cum sa folosesti piatra in decor #baie piatra

Piatra si lemnul, combinatia perfecta pentru un decor uimitor in baie

Piatra si lemnul reprezinta cea mai noua si eleganta combinatie pe care o propun designerii de interior in 2014, in special pentru decorul bailor. Desi aceste materiale sunt folosite in general pentru crearea unui decor rustic, lemnul si piatra pot fi o maniera inovatoare si sic in crearea unui design modern.

Variante nenumarate de decor, cu rezultate uimitoare

Exista numeroase maniere de a integra lemnul si piatra in decorul bailor. Unii folosesc aceste materiale intr-un mod conventional, imbracand peretii in piatra si folosind lemnul pentru mobila. Rezultatele sunt uimitoare, iar stilurile pe care le poti crea prin combinarea acestor materiale sunt infinite, de la stilul rustic, retro pana la cel colonial.

Gramezile mari de pietre au un efect spectaculos

Daca vrei sa dai baii tale un aer distinct, atunci combina o bucata mare de piatra cu un mobilier din lemn masiv. Acest decor va da personalitate baii tale si o va face sa arate superb. Fie ca alegi o cada sau o chiuveta din piatra, aceste elemente vor capta atentia tuturor musafirilor si vor crea in baia ta un spatiu intim, rupt parca din natura.

  

Pietrele mici, ideale pentru baile mici

Daca spatiul din baia ta este destul de limitat si nu ai cum sa integrezi aceste gramezi masive de piatra sau lemn, atunci poti opta pentru variantele minimalizate ale acestor materiale. Poti crea un decor fabulos folosind doar cateva pietre pe post de cuier pentru halate. Acestea vor fi cu siguranta un mod nou si inedit de decor, care pastreaza insa si liniile unui design traditionalist, rustic.

Baile imbracate in piatra

Piatra, oricat cat de banala ar parea, se poate transforma intr-un decor incredibil daca este folosita cu imaginatie. Renunta la orice limite si foloseste piatra din abundenta. Imbraca-ti peretii baii cu bucati mari de piatra si cat mai dese. Acestea vor crea o atmosfera calda si foarte relaxanta in baia ta, iar daca adaugi si o lumina difuza decorul va fi unul cu adevarat spectaculos.



Sursa foto: estiloydeco.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea