Amenajarea casei

#tapet #dormitor #baie #living #tapet retro #tapet dantelat #tapet creativ

Personalizeaza-ti casa: Descopera modele creative de tapet pentru intreaga locuinta!

Tapetul de perete este o decoratiune de interior care a castigat tot mai mult teren la nivel mondial in ultimii ani. In tara noastra, tapetul a fost popular in urma cu cateva decenii, dupa care a fost uitat, pentru a reveni in forta recent, in variante creative si moderne. Pentru a-ti personaliza casa, poti apela cu incredere la modele ingenioase de tapet, usor de inserat in orice incapere a casei.

Modele de tapet pentru living

Modelul tapetului pentru sufragerie poate fi ales in functie de multiple criterii. Unul dintre cele mai importante este stilul in care livingul este amenajat.

Spre exemplu, intr-un living elegant, somptuos, cu elemente pretioase vintage (de tipul scaunelor cu tapiterie de catifea si a candelabrului), un tapet cu model dantelat, intr-o cromatica apropiata celei predominante in restul sufrageriei se potriveste perfect.



Intr-o sufragerie moderna, dimpotriva, un tapet creativ, vesel colorat se va dovedi o alegere inspirata si de efect. Retine ca tapetul poate fi aplicat nu doar la nivelul peretilor, ci si pentru a personaliza o piesa de mobilier, spre exemplu.

Modele de tapet pentru dormitor

Tapetul poate fi inserat cu succes si in dormitor, caruia ii poate oferi un plus de culoare sau de eleganta, dupa caz. Iti doresti un dormitor somptuos, dar creativ in acelasi timp? Mizeaza pe efectul produs de contrastul cromatic dintre tapet si restul elementelor din incapere. O alta idee inspirata se va dovedi acoperirea cu tapet doar a unui singur perete, cel din spatele patului.

Modele de tapet pentru baie

Tapetul isi gaseste cu usurinta locul si in interiorul baii, cu conditia ca incaperea sa fie bine ventilata, pentru ca decoratiunea sa reziste cat mai mult timp. Personalizeaza-ti baia cu un tapet retro, cu imprimeu floral sau opteaza pentru unul elegant si neconventional, in acelasi timp, cu crengi de copac sau alte elemente naturale, in combinatii de alb si negru.



Vrei sa aduci luxul in baia ta? Nu este necesar sa faci investitii majore, ci doar sa alegi tapetul potrivit. Iti sugeram un tapet intr-o nuanta de maro, cu imprimeu delicat (frunze, flori).

Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea